02 / 05 / 2024

Tuğçelik Aliminyum yatırımcı belgesi

Tuğçelik Aliminyum yatırımcı belgesi

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum yatırım teşvik belgesi aldı.

Altın, dolar, euro, konut değil... Yatırımcılar oraya koştu!

Konut fiyatlarındaki artış ve altın-döviz piyasasındaki dalgalanma nedeniyle yatırımcıların yeni gözdesi arsa ve tarla oldu.

Yatırımcılar ortodoks politikalara dönüş sinyalinden memnun

PricewaterhouseCoopers (PwC) Türkiye Kıdemli Ortağı Cenk Ulu, yeni hükümetin Ortodoks politikalara dönüş sinyalinin yatırımcılar tarafından pozitif karşılandığını ifade etti. Ulu, “Türkiye bir süredir yatırımcıların radarında. Bu ilginin devam etmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Altın bilezik fiyatları düştü! Yatırımcılar kuyumculara koştu! 15 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları 

Bugün altın fiyatları, Fed faiz kararı sonrasında güne düşüşle başladı. Bilezik fiyatları da düşüşe geçerken fiyatları gören yatırımcılar kuyumculara koştu. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları.

İslam Memiş altından daha karlı bir yatırım önerdi! Yatırımcılar duyar duymaz onu almaya koştu!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın dışında yatırımcılara daha karlı çıkacakları bir yatırım aracını önerdi. Yatırımcılar duyar duymaz onu almaya koştu!

Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinden gelen faiz artırım sinyalleri risk iştahını kesmeye devam ediyor ve ons altındaki baskı devam ediyor. Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

Ne altın ne döviz! 3 ayda yüzde 24 kazandırdı! Yatırımcısı sevinçten havalara uçtu!

Yatırımcının son zamanlarda yine radarına giren gümüşteki yukarı yönlü hareket git gide artıyor. Yatırımcısına son 3 ayda yüzde 24’e yakın kazandıran bu değerli metalin 2023 senesinde son 9 yılın rekoru kıracağına kesin gözüyle bakılıyor. İşte gümüşle ilgili çok ilginç detaylar…

Gümüş için yeni senaryo! Resmen rakam verildi! Tarih belli oldu! Gümüş yatırımcısı havaya uçtu

Son günlerde yatırımcılarını üzen gümüş için yeni senaryo belli oldu. Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtı için resmen rakam verildi. Gümüş yatırımcısı havaya uçtu. İşte gümüşte son dakika gelişmeler...

Gümüşteki bu seviyeler yatırımcıları heyecanlandırdı! Gümüş fiyatları coştu! Son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları bugün güne değer artışları ile başladı. Gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar heyecanlandı. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 gram gümüş kaç TL? işte son dakika gümüş fiyatlar 16 Haziran 2022...

ABD'li banka devi JP Morgan'dan yatırımcılara kasırga uyarısı! 

ABD'nin büyük bankalarından JPMorgan Chase CEO'su Jamie Dimon, ekonomik görünümle ilgili konuştu ve yatırımcılara kasırga uyarısında bulundu.

Altın fiyatlarını gören yatırımcılar kuyumculara koştu! Altın almak için uygun zaman mı?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatay seviyelerde işlem görüyor. Yatırımcılar ve altın almak isteyen vatandaşlar altın fiyatlarındaki bu seviyeleri fırsat bilerek, ''Altın alınmalı mı? Altın almak için doğru zaman mı? sorularının cevaplarını merak ediyor. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul yatırımcılar için en güvenli liman!

Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, "Dalgalı döviz kuru piyasasında en güvenli liman gayrimenkul. Yatırımcılar için haklı ve karlı kazanç dönemi" diye konuştu. 

Kripto paralara kurumsal yatırımcı ilgisi!

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem kripto paralarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Erdem Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda, kripto paralara kurumsal yatırımcıların da ilgi duyduğunu belirtti.

Yatırımcılar yeniden gayrimenkule yöneliyor!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı sektörle ilgili yaptığı açıklamalarda, "Son dönemde yaşanan kira ve fiyat artışları yatırımcıları tekrar gayrimenkul piyasalarına yöneltti" şeklinde konuştu.

Tuğçelik Aliminyum yatırımcı belgesi Haberi

Tuğçelik Aliminyum yatırımcı belgesi

Tuğçelik Aliminyum tarafından yapılan açıklama şöyle,


Şirketimizin İstanbul Sancaktepe 1.Bölge'de bulunan fabrikasına yapılacak modernizasyon yatırımıyla ilgili  Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü'nden 11.07.2014 tarih, A-115529 sayılı, 27.06.2014 başlangıç, 27.06.2017 bitiş tarihli yatırım teşvik belgesi alındığı 17.07.2014 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanmıştı. Söz konusu belge için 17.09.2014 tarihli revizyon talebimiz uygun görülmüş olup 1.954.286 USD tutarındaki liste yerine 4.873.490 USD tutarındaki liste onaylanmış ve 115529B sayılı teşvik belgesi düzenlenmiştir. Ayrıca KDV istisnası ve gümrük vergisi muafiyeti destek unsurlarından...