04 / 05 / 2024

TÜGEM Akademi eğitim

TÜGEM Akademi eğitim

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) emlak danışmanlarının mesleki gelişimine katkı sunmak için ücretsiz eğitim ve paneller düzenleniyor.

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu eğitim için buluştu

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu olan Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile TÜRKÇİMENTO, eğitim için toplandı. Sektörden 34 çalışanın yer almış olacağı Çimento Sektörü MBA Programının ilk dersi 26 Eylül 2022’de yani bugün başladı.

1 milyonu aşkın öğretmenin beklediği haber Milli Eğitim Bakanı Özer'den geldi! Cuma günü yayımlanacak

Türkiye'de eğitim camiasında 1 milyon 200 bin öğretmen görev yapıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Öğretmenlik Meslek Kanunu yönetmelik çalışmalarında son aşamaya gelindiğini duyurdu. Çalışma cuma günü yayımlanmak üzere Cumhurbaşkanlığına gönderilecek.

TÜGEM Akademi’den emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim desteği!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) emlak danışmanlarının mesleki gelişimine katkı sunmak için ücretsiz eğitim ve paneller düzenleniyor.

İstanbul Araştırma ve Eğitim Hastanesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne devredildi!

İstanbul Araştırma ve Eğitim Hastanesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne devredildi. İstanbul Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı hastane binalarının değiş tokuşunu yaptı.

TİMDER Akademi eğitim seminerleri 2018 dönemi başladı!

TİMDER Akademi eğitim seminerleri 2018 dönemi başladı. Eğitimler Kasım ayı sonuna kadar devam edecek...

Karl Mayer İnşaat Taahhüt Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karl Mayer İnşaat Taahhüt Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Doğan Karlıbel tarafından kuruldu. 

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ilişkin 3 soru TBMM'de!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin maliyetine ve arazisine ilişkin Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'a 3 soru sordu..

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakında hizmete başlayacak!

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yangın dolayısıyla hizmetlere ara verilmişti. İstanbul İl Sağlık Müdürü Memişoğlu, hizmetlerin en kısa sürede yeniden başlayacağını açıkladı. 

Bd Eğitim Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Yapı Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bd Eğitim Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Yapı Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Fırat ve Bülent İçyüz ortaklığında kuruldu. 

Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde son durum!

Avrupa Yakası’nın en önemli sağlık komplekslerinden biri olan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde inşaat çalışmaları devam ediyor. 

Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul'u muhtemel bir depreme hazırlayabilmek için oluşturulan İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında inşa ediliyor. Peki, Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nde son durum ne?

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatı devam ediyor!

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatını ziyaret etti. 

Defne İnşaat Taahhüt Petrol Sanayi Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kaynarca Şubesi açıldı!

Defne İnşaat Taahhüt Petrol Sanayi Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kaynarca Şubesi 5 bin TL sermaye ile 6 Ekim'de açıldı. 

TÜGEM Akademi eğitim Haberi

TÜGEM Akademi eğitim

Emlak sektörünün çatı kuruluşları arasında yer alan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) emlak danışmanlarının mesleki gelişimine katkı sunmak amacı ile ücretsiz eğitim ve panellerine hızla devam ediyor. 

TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan konu hakkında yaptığı açıklamasında “Evdekal döneminde gayrimenkul danışmanlarının gelişimlerine destek olabilmek, onların içinde bulunduğumuz süreci daha verimli geçirmelerini sağlayabilmek amacı ile TÜGEM olarak ücretsiz eğitim ve panellerimize devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

TÜGEM Akademi Online Platformlarda

Koronavirüs sonrasında tüm akademi faaliyetlerini online platformlara taşındıklarından bahseden TÜGEM Yönetim Kurulu üyesi ve Akademi Komite Başkanı Mustafa Koçak ise “Emlak Sektörünün öncü kuruluşu olarak meslektaşlarımıza konusunda uzman eğitmenler tarafından hazırlanan içerikler ile destek oluyoruz. Ayrıca online eğitimlerin yanı sıra e-paneller ve tecrübe paylaşımları da yapıyoruz. Zoom uygulaması üzerinden yaptığımız eğitim faaliyetlerimizi ve akademi programı için meslektaşlarımız adresimizi ziyaret...