13 / 05 / 2024

TÜGVA Muş temsilciliği

TÜGVA Muş temsilciliği

TÜGVA Muş İl Temsilciliği binası açıldı, açılışa Muş Belediye Başkanı Feyat Asya da katıldı.

Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için 7 milyar 770 milyon TL'lik sözleşme! 

Emlak Konut GYO Bodrum Muğla Türkbükü arsası için  sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için hangi firma ile sözleşme imzalandı? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

PTT 55 bin personel alımı için tarih belli oldu mu? PTT işçi alım şartları nedir?

PTT'nin personel alım ilanını yayınlayacağı tarih büyük bir heyecanla bekleniyor. PTT bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar PTT 55 bin personel alımı için tarih belli oldu mu? PTT işçi alım şartları nedir? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar.

Türkiye'de kişi başına düşen araba sayısı ne kadar? Avrupa'da kişi başına düşen araba sayısı ne kadar?

Türkiye'de kişi başına düşen araç sayısı merak ediliyordu. Avrupa ülkeleriyle de araç sayısı konusunda kıyaslamalar yapılıyordu. İşte Avrupa Birliği İstatistik Ofisi'nin verilerine göre hem Türkiye'de hem de Avrupa'da kişi başına düşen araç sayısı...

Bekçi alım başvuru tarihi belli oldu mu? Bekçi olma şartları nedir?

Bekçi olmak isteyen vatandaşların gözü bekçi alım ilanına çevrilmiş durumda. Bekçi alım başvuru tarihi belli oldu mu? Bekçi olma şartları nedir? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Bekçilik başvurularına dair merak edilenlerin tümünü sizler için derledik...

Bekçi alımı 2022 başvuru tarihi belli oldu mu? Bekçi olma şartları nedir?

Bekçi olma hayali kuran tüm vatandaşlar 2022 yılı bekçilik alımlarının ne zaman yapılacağını merak ediyorlar. Bekçi alımı 2022 başvuru tarihi belli oldu mu? Bekçi olma şartları nedir? gibi soruların yanıtları ise yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte bekçilik alımlarına dair tüm merak edilenler...

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Türk müteahhitler için Libya önemli bir pazar!

DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, Türk müteahhitler için Libya'nın önemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkiye Sigorta Birliği 'depremi önleyemeyiz ama tedbir alabiliriz' çağrısı yaptı!

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Atilla Benli, sigortalanma hızının artırılması gerektiğini belirterek, "Deprem, gerçekleştikten sonra değil, gerçekleşmeden önce önlem almamız gereken çok önemli bir gündem." ifadesini kullandı.

Türkiye Emekliler Derneği'den 'Emekliye konut alım ve kira desteği sağlansın' önerisi!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) tarafından gerçekleştirilen toplantıda "Emekliye konut alım ve kira desteği sağlanmalı" önerisi sunuldu.

Türk müteahhitler için ABD pazarı açıldı!

ABD'de altyapı yatırımları için 3.5 trilyon dolarlık bütçeye Kongre'den onay verildi. ATBD Council Onursal Başkanı Uğur Terzioğlu, bu yatırımların Türk müteahhitler için büyük fırsat olduğunu dile getirdi. 

Kamulaştırma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Kamulaştırma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Bitcoin fiyatlarında sert düşüş! Tüm dengeler değişti!

Kripto para birimlerinin en yüksek hacimlisi Bitcoin, sert çakıldı. Kripto para borsası Kraken’in CEO’su Jesse Powell'ın açıklamaları tüm dengeleri değiştirdi...

Mısır'da Türk müteahhitler için büyük fırsat!

Türkiye ve Mısır arasında normalleşmenin başlamasıyla iki ülke arasında ekonomide yeni fırsatlara doğurma imkanı sağlayacak. Öyle ki bölgede inşaat işlerinin yoğun olması sebebiyle, Türk müteahhitler için yatırım fırsatı doğuruyor.

TÜGVA Muş temsilciliği Haberi

TÜGVA Muş temsilciliği


Türkiye Gençlik Vakfı Muş Şubesi açıldı.  Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Muş Şubesinin açılışı törenine katıldıTÜGVA yüksek istişare kurulu üyesi Bilal Erdoğan'ın da katıldığı törende konuşan Başkan Asya, TÜGVA'nın gençlerin gelişimine sağladığı öneme dikkat çekti.


İhtiyaç sahibi öğrencilere yurt bursu veren Türkiye Gençlik Vakfı yeni akademik yılda büyümeyi hedefliyor. 2017 yılı içerisinde 3 bin erkek öğrenciye yurt imkanı sağlayan TÜGVA yeni dönemde bu sayıyı 10 bine çıkaracak.



Muş...