03 / 05 / 2024

TÜGVA şanlıurfa şubesi

TÜGVA şanlıurfa şubesi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şanlıurfa Şubesi açıldı, açılışa TÜGVA İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan da katıldı.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Eyyübiye'de 18.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Şanlıurfa 1. İcra Dairesi, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Koçören Mahallesi, 215 ada 62 parselde yer alan fabrika ve arsasını 18 milyon 670 bin 740 TL'ye satıyor...

Türk Kızılay, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak, ihale 13 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Eyyübiye'de 55.9 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Şanlıurfa 3. İcra Dairesi, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Kendirci Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 55 milyon 879 bin 882 TL'ye satıyor...

Şanlıurfa´da kağıt toplayan aileye kira yardımı!

Şanlıurfa Valiliği kağıt toplayıcılığı yapan 21 Suriyeli aileye  kira yardımı yapacak. 

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa'da bir binanın belediyenin hizmet binasına dönüştürülmesi mecliste!

Şanlıurfa ili Eyyübiye ilçesinde hasta yakınları misafirhanesi olarak kurulacağı söylenen bir binanın belediyenin hizmet binasına dönüştürülmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ili Karaköprü ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa'da kütüphane inşaatları hız kesmiyor! 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde yapımına devam ettiği kütüphaneyi tamamladı. Belediye aynı zamanda, Bozova İlçe Kütüphanesinin temelini de kazdı.  

Şanlıurfa Eyyübiye'de acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yusufpaşa Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Şanlıurfa Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nda kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları kapsamında Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı alınan ‘Özdiker Kuyumcular Çarşısı’ kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

Şanlıurfa'daki Meydan Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Camikebir mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların yapımı planlanan Meydan Projesi'nin hayata geçirilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kamulaştırılmasına karar verildi.

TÜGVA şanlıurfa şubesi Haberi

TÜGVA şanlıurfa şubesi


Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şanlıurfa Şubesinin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Rabia Meydanının karşısında yer alan TÜGVA Vakfı Şanlıurfa Şubesi'nin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, TÜGVA İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, AK Parti İl Başkanı Z. Abidin Beyazgül, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.


Haliliye Belediyesi Mehteran Takımı'nın gösterisi ile başlayan program daha sonra İl Müftüsü İhsan Açık'ın duaları ile devam etti.


Ardından kürsüye gelerek açılışa katılan vatandaşlara seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Yerel yönetimler olarak böylesine genç ve dinamik bir nüfusu içerisinde bulunduran Şanlıurfa'da gençlik faaliyetlerimize büyük önem veriyoruz" dedi.


Türkiye'nin en yoğun genç nüfusuna sahip Şanlıurfa'da başta eğitim olmak üzere spor ve kültürel faaliyetlere ağırlık verdiklerini...