30 / 04 / 2024

TÜGVAnın eyüpteki arazisinin imar planı mı değişti

TÜGVAnın eyüpteki arazisinin imar planı mı değişti

Cumhurbaşkanı’nın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetim kurulunda yer aldığı TÜGVA’nın İstanbul Eyüp’teki arazisi için bürokratik işlemler jet hızıyla halledildi. Plan Kısmen ‘Park+ Zeminaltı Katlı Otopark’, kısmen de ‘Sosyal ve Kültürel Tesis Alanı’na alındı.

Z kuşağının iş hayatından beklentileri neler? İşte, Z kuşağını verimli çalıştırmanın yolları!

İş hayatında artık herşey Z kuşağına göre şekilleniyor. Çünkü 1996 yılı sonrası doğan gençlerin, diğer kuşaklardan çok farklı bir profile sahip. İş dünyası şimdi Z kuşağını verimli bir şekilde çalıştırmanın formüllerini arıyor.

Tarım Kredi'den dev indirim! Ayçiçek yağı, peynir, süt... Sakın kaçırmayın, hemen bakın! 17 Ekim 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatiflerinde çok konuşulacak "Bereketli İndirimler" başladı. Ayçiçek yağı, peynir, süt... Sakın kaçırmayın, hemen bakın! Peki, Tarım Kredi'de indirime giren ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 17 Ekim 2022 fiyat listesi...

En ucuz bebek bezi A101'de yüzde 32 indirimle. Kaçırmadan tıklayın. İşte 30 Eylül 2022 A101 fiyat listesi

A101 indirimli ürünler kataloğunda bebek ürünlerinde yüde 32’yi bulan indirim sizi bekliyor. Sınırlı sayıda ürün fırsatları tükenmeden tıklayın ayağınıza kadar gelsin. İşte A101 bebek bezi fiyatları

Petrolün varil fiyatı gündeme damga vurdu: Brent petrol düştü! Petrolün varili bugün ne kadar? 10 Mayıs brent petrol!

Petrolün varil fiyatı bugün gündeme damga vurdu. Petrolün varil fiyatı bugün sert düştü. Dün brent petrol dün 112 dolar seviyesinde işlem görürken bugün düşüşe geçti. Peki petrolün varil fiyatı ne kadar? Brent petrol ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 petrol fiyatları...

Tüpe yüzde 149 zam geldi! Mutfak tüpünün fiyatı...

LPG fiyatlarında arka arkaya yaşanan olağanüstü artışlar, tüp fiyatlarını da etkiledi. Peki mutfak tüpünün fiyatı ne kadar oldu? İşte mutfak tüpü fiyat listesi 6 Nisan 2022...

Ziraat GYO Beyazıt binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Beyazıt binasının değeri 63 milyon TL olarak belirlendi. Binanın yüzde 18 KDV dahil toplam değeri ise 74 milyon 340 bin TL oldu. 

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği yıkılıyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli'deki çiftliğinde bulunan 15 kaçak yapının tahliyesinin ardından yıkımına başlandı.

Koronavirüsle yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), Başkanı Levent Gökçe yazlık evlerde ısı yalıtımının önemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Rusya, İsrail'in Filistin'deki arazileri kamulaştırmasını kınadı!

Rusya Dışişleri Bakanlığı, İsrail hükümetinin Filistin'de bulunan arazi ve mülkilerin kamulaştırmasını kınadığını belirten açıklamada bulundu. 

Lütfü Türkkan: Sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarını almayın!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken'e çağrı yaptı. Lütfü Türkkan, sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarının alınmamasını istedi.

Türk’ün olmadığı ülke kalmadı! Türkler oraya da yerleşti!

Koronavirüs nedeniyle kaçan iki Türk aile Butan ve Tonga'ya yerleşti. 208 devletin yer aldığı dünyada Türk'ün olmadığı bir  ülke bile kalmadı.

Tüzün Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüzün Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tüzün tarafından kuruldu.

TÜGVAnın eyüpteki arazisinin imar planı mı değişti Haberi

TÜGVAnın eyüpteki arazisinin imar planı mı değişti

TÜRGEV’in kardeş kuruluşu Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) için AKP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Koruma Kurulu jet hızıyla çalışarak Eyüp’teki arazinin imar durumunu değiştirdi.


Aylarca süren resmi işlemler sadece 28 günde tamamlanarak bir rekora imza atıldı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan vakfın yüksek istişare heyetinde yer alıyor.


MÜLKİYET EL DEĞİŞTİRDİ


Eyüp Abdülvedüt Mahallesi’nde surların hemen dibinde bulunan 4 bin 200 metrekarelik alan, 2010’da mezarlık ve park alanında yer alıyordu. 2013’te yapılan değişiklikle Tokmaktepe Mezarlığı’nın komşusu olan parseller, mezarlık alanından çıkarılarak ticaret alanına alındı. 4 bin 200 metrekarelik parselin 3 bin 450 metrekarelik kısmı 2014’te İBB mülkiyetine geçti. Daha sonra TÜGVA, parsellerin ‘ticaret alanı’nda kalan kısmını satın aldı.


VAKIF İSTEDİ İMAR DEĞİŞTİ


Vakfın devreye girmesinden sonra planlarda jet hızıyla değişiklik yapıldı. 18 Aralık 2015’te İBB...