26 / 07 / 2024

tukal hisseleri acun ılıcalı

tukal hisseleri acun ılıcalı

Rekabet Kurulu, MNG Sanal Ürün Pazarlama AŞ ile MNG Radyo TV ve Medya Hizmetleri AŞ'nin her birinin yüzde 32 hissesinin Ali Acun Ilıcalı tarafından devralınması işlemine izin verilmesini kararlaştırdı...

Acun Ilıcalı'nın 20 milyon dolarlık Türk yapımı yatı ortaya çıktı!

Mengi Yay tarafından Acun Ilıcalı'ya özel olarak Tuzla'da bir tersanede üretilen 20 milyon dolarlık yat ortaya çıktı. İşte tüm detaylar ve yatın fiyatı...

Bankacılık hisseleri yine zıpladı! Borsa İstanbul'da neler oluyor?

Haftaya yükselişle başlayan Borsa İstanbul’da bankacılık endeksinde de yüzde 9.8 oranda yükseliş yaşandı. Haftanın ilk işlem gününde tüm sektör endeksleri yükselirken, en çok kazandıran yatırımlar ise bankacılık hisseleri oldu.

ABD Halkbank davasındaki itirazı değerlendirme kararı verdi: Halkbank'ın hisseleri yüzde 10 değerlendi!

ABD Yüksek Mahkemesi, Halk Bankası'nın İran yaptırımlarını deldiğine ilişkin suçlamaya yönelik itirazını ele alma kararı verdi. Kararın ardından Halk Bankası'nın hisseleri tavan yaptı. İşte ayrıntılar...

Fransa’da palet ve talaş şirketlerinin hisseleri borsada yüzde 700 arttı!

Fransa'da enerji fiyatlarındaki yükseliş sebebiyle halkın talaşa ve katalitik sobalara yönelmesiyle odun satan şirketlerin hisseleri borsada hızla yükselişe geçti. Fransa vatandaşları kışın enerji kıtlığı yaşanacak korkusuyla stok yapmaya başladı.

Acun Ilıcalı’nın kaza yaptığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing kaç lira? İşte 23 Eylül 2022 Honda fiyat listesi

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı geçtiğimiz pazartesi kızı İlknur Banu Ilıcalı ile birlikte İstanbul’da motosiklet kazası geçirdi. Kolu kırılan Acun Ilıcalı ölümden döndü. Kızı ise kazayı yara almadan atlattı. Peki Acun’un kullandığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing ne kada güvenli.

Bankacılık hisseleri uçuyor. en çok hangi banka kazandırdı?

Borsadaki yükselişi 1 ay öncesine kadar kenardan izleyen bankacılık hisselerinde sert yükseliş sürüyor. Peki, bu yükseliş sürecek mi? Bankacılık hisseleri yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Hangi bankanın hissesi ne kadar kazandırdı? Bankacılık hisselerini kim alıyor?

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu. Karlılık rakamlarıyla dikkat çeken bankaların borsada işlem gören hisseleri yüzde 3,71 değer kaybetti. Bankacılık hisseleri önceki gün yüzde 8 yükselmişti.

Evergrande hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Borç krizinde olan ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen Çinli gayrimenkul şirketi Evergrande hisseleri Hong Kong borsası tarafından işleme kapatıldı.

Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseliyor!

Dünyada bütün dengeleri değiştiren koronavirüsle sık sık gündeme gelen Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseldi.

Çinli Evergrande'nin hisseleri atama haberinin ardından yükselişe geçti!

Borç yükü altında olan China Evergrande Group'un hisseleri, şirketin yönetim kuruluna bir devlet şirketi yetkilisini atamasından sonra artışa geçti.

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong borsasında yeniden işleme açıldı!

Mali krizdeki Çin'in en büyük gayrimenkul şirketleri arasında olan Evergrande'nin hisseleri, Hong Kong Borsası'nda yeniden işlem görüyor.

Çinli emlak şirketi Kaisa'nın hisseleri sert düştü!

Borçlarını ödemeyen ve 8 Aralık tarihinde borsada işlemlerinin durdurulduğu Çinli emlak şirketi Kaisa’nın hisseleri bugün Hong Kong borsasında yüzde 14 geriledi. 

Çinli emlak şirketlerinin hisseleri sert düştü!

Çin'de borç krizinde olan emlak sektöründe sular durulmak bilmiyor. Şimdi de Shimao unvanlı şirketin yaşadıkları sektör hisseleri üzerinde olumsuz fiyatlamalar yaşanmasını sağladı. 

tukal hisseleri acun ılıcalı Haberi

tukal hisseleri acun ılıcalı


Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan Kurul kararlarına göre, Lombard International Assurance S.A. ile lnsurance Development Holdings AG'nin tam kontrolünün Blackstone Group L.P. tarafından BTO Monarch Luxembourg Holdings S.A.R.L. aracılığıyla hisse devri yöntemiyle devralınması işlemine izin verildi. 


-Can Aslan Petrolcülük AŞ ile Emir Madencilik Akaryakıt Petrol Limited Şirketi ve Aktoprak Petrol Taşıma Gıda Limited Şirketi arasında kurulan dikey anlaşmalara 10 yıla kadar bireysel muafiyet tanındı. 


-Tukaş Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ'nin yüzde 81,74 hissesinin Okullu Gıda Maddeleri Limited Şirketi, Cem Okullu ve Cengiz Okullu tarafından devralınması işlemine izin verildi. 


-INEOS Industries Holdings Limited tarafından Styrolution Holding GmbH'nin yüzde 50 hissesinin BASF SE'den devralınması işlemine izin verildi. 


-AbbVie Tıbbi İlaçlar Limited Şirketi ile Polimed İlaç ve Tıbbi Cihazlar Limited Şirketi arasında akdedilen sözleşmenin grup...