06 / 05 / 2024

Tulparım Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim 

Tulparım Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim 

Tulparım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Abulaiti Abudusalamu ve Aimaiti Nuerbiya ortaklığında kuruldu.

Giantlife Gayrimenkul İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giantlife Gayrimenkul İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim İçli tarafından kuruldu.

Öngel Yatırım Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Öngel Yatırım Dış Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa'da Volkan Öngel ve Gürkan Öngel ortaklığında kuruldu. 

Türkmenabad Mimarlık Yapı Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmenabad Mimarlık Yapı Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Babamyrad Abdullayev tarafından kuruldu.

Ffkh İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ffkh İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Anss Ibrahım M. Abdelrahım, Fathelrahman H. M. Elkhursanı, Fatih Yıldız, Ibrahım Malık B. Mohammed ve Khubaıb F.H. ortaklığında kuruldu.

Afrıca Invest Exım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afrıca Invest Exım Dış Ticaret Limited  Şirketi  Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  Fatih Güngör tarafından kuruldu.

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

Tulparım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tulparım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Abulaiti Abudusalamu ve Aimaiti Nuerbiya ortaklığında kuruldu.

Özçınar Mühendislik İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri ve Gıda Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçınar Mühendislik İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri ve Gıda Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Çınar tarafından kuruldu.

AŞM Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AŞM Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Akyyev tarafından kuruldu.

Erman Geri Dönüşüm Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Erman Geri Dönüşüm Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Zatarıco Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zatarıco Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Saır Zatarı tarafından kuruldu. 

Turkuazinvest İthalat ihracat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuazinvest İthalat ihracat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi 5 milyon TL sermaye ile bugün İsmail Kavuncu tarafından kuruldu. 

Al Fateh Arap Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Fateh Arap Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi Atef Alem, Mahmud Khralla, Shahır Housh, Manhal Ghanem ve Naım Abu Rıash ortaklığında 350 bin 200 TL sermaye ile 14 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Tulparım Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim  Haberi

Tulparım Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim 

Tulparım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Abulaiti Abudusalamu ve Aimaiti Nuerbiya ortaklığında kuruldu.

Tulparım Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: 
Yurtiçi ve yurtdışında; Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri. İşletme ve diğer idari danışmanlık faaliyetleri (bir organizasyonun stratejik, mali, pazarlama, üretim, iş süreçleri, proje vb. yönetim hizmetleri ile ticari marka ve imtiyaz konularında danışmanlık) Tercümanlık faaliyetleri. Her türlü elektronik malzemenin alım-satımını yapmak. Diğer taraftan şirket, amaç ve konusu ile ilgili hususları gerçekleştirmek için aşağıdaki faaliyetlerde de bulunabilir: a) Acenteler, mümessillikler, şubeler açmak. b) Her türlü menkul ve gayrimenkul mal ve araç edinmek, bunları isletmek, satın almak, satmak, ipotek almak ve vermek. c) Yerli ve yabancı şirket ve bankalardan uzun, orta ve kısa vadeli krediler almak, müşterek borçlu...