06 / 05 / 2024

Tülün İnalBoğaziçi İmar Müdürü 

Tülün İnalBoğaziçi İmar Müdürü 

Tülün İnal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Boğaziçi İmar Müdürü oldu. Peki Tülün İnal kimdir? Tülün İnal hangi işlerde görev aldı?

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

Selçuk Geçer 'bu işin lamı cimi yok' diyerek doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı!  Yüzyılın yükselişi olacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların şu andaki konumunun çok değerli olduğunu belirterek,  doların yükseleceği tarihi ve geleceği zirveyi açıkladı.

TÜİK işsizlik rakamlarını açıkladı! Yılın ilk çeyreğinde işsizlik oranı yüzde 9,9'a geriledi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak-Mart arası dönemi kapsayan yılın ilk çeyreğine ilişkin işgücü istatistiklerini yayımladı. Açıklanan rakamlara göre 2023'ün ilk çeyreğinde işsizlik oranı yüzde 9,9'a geriledi.

Philips Azur Buharlı Ütü kaç TL? Özellikleri neler? İşte Philips 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Ütüsünü yenilemek isteyenler için Philips, buharlı ütü performansını arttırdı. Kullanılmadığında otomatik olarak kapanma özelliğine sahip ve performans gücü yüksek Philips pratik kullanımı sayesinde  çoğu kişi tarafından tercih ediliyor. İşte Philips Azur Buharlı ütünün 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Altın bugün ne kadar? 7 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.122,78 liradan satılıyor. 7 Ocak 2023 yani bu yılın altıncı işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 7 Ocak altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 6 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.121,46 liradan satılıyor. 6 Ocak 2023 yani bu yılın beşinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 6 Ocak altın fiyatları!

Euro yıl sonu rekorunu son iş gününde kırdı! Piyasaların son gününde kritik direnci aştı!

Yatırımcıların yakından takip ettiği euro, yıl sonu rekorunu kırdı. Piyasaların son gününde euro kritik direnci aştı! Euro, son 24 saat içerisinde yüzde 0,06, son bir haftada ise yüzde 0,80 oranında değişiklik gösterdi.

Türkiye'de Yılın Otomobili seçimi için 7 finalist belli oldu! İşte finale kalan adaylar arasındaki en iddialı model

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen "Türkiye'de Yılın Otomobili" seçimi için 38 aday arasından finale kalan 7 model açıklandı.

Türkiye’de Yılın Otomobili 2022 için adaylar belli oldu! 36 model listede...

Türkiye’de Yılın Otomobili 2022 organizasyonu bu yıl yedinci kez düzenlenecek. Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD), tarafından gerçekleştirilecek organizasyon için 36 model aday gösterildi...

Evrim Kırmızıtaş Başaran, Yılın Girişimci İş Kadını seçildi!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Yılın Girişimci İş Kadını oldu...

Boğaziçi Üniversitesi’nden Türkiye’deki binaların enerji verimliliği için kapsamlı araştırma!

Boğaziçi Üniversitesi’nden Türkiye’nin 81 kentindeki binaların enerji verimliliği için kapsamlı araştırma yaptı.

2018'de yaşlı nüfusun yüzde 2,5'i inşaat sektöründe çalıştı! 

TÜİK'in açıkladığı Yaşlı Nufüs İstatistikleri'ne göre, 2018'de yaşlı nüfusun yüzde 2,5'i inşaat sektöründe yer aldı...

Mecliste 'Gazimağusa İskele Yeniboğaziçi İmar Planı' tartışması!

TDP Genel Başkanı ve Lefkoşa milletvekili Cemal Özyiğit, mecliste Gazimağusa İskele Yeniboğaziçi İmar Planı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Tülün İnalBoğaziçi İmar Müdürü  Haberi

Tülün İnalBoğaziçi İmar Müdürü 

Tülün İnal 1962 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlayan İnal, 1978 yılında Levent Lisesi’ni bitirdi.

Aynı yıl İstanbul Teknik Üniversitesi, İnşaat Fakültesi, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliğine girdi ve 1982 yılında mezun oldu.

İBB Başkanlığı'nda 1 Temmuz 1983 tarihinde giren İnal, 1985-1992 arasında Harita İmar Uygulama Şefi, Harita Müdür Yardımcısı ve Harita Müdürü olarak çalıştı.

1992-2000 arasında ise Şehir Planlama (Nazım Plan) Müdürlüğü'nde 1/50000 ölçekli plan ve İstanbul Ulaşım Master Planlarının yapımında görev aldı.

2001-2017 arası Boğaziçi İmar Müdürlüğü’nde Harita Şefiliği yapan İnan’ın, 2017-2019 arasındaki görevi de Yapı Kontrol Şefliğinde Teknik Elemanlık oldu.

İnan, uzun yıllardır beri Sarıyer’de kooperatif yönetim kurulu üyeliği ve Sarıyer Bölgesi Üst Birlik Kooperatifler Birliği’nde Başkan Yardımcılığı görevlerini de yürütüyor.

Evli ve 2 çocuk annesi olan İnal,...