15 / 05 / 2024

Tüm Paydaşların Katılımıyla İtibarı Yönetmek

Tüm Paydaşların Katılımıyla İtibarı Yönetmek

Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk 17-19 Ekim 2012 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Kadir Has Üniversitesi'nde düzenlenen Uluslararası İtibar Yönetimi Konferansı’na konuşmacı olarak katıldı

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile yarın hizmete alınacağını açıkladı.

Ev alacaklar veya binasını yenileyecekler dikkat! Uzman isim uyardı! Yapıların nasıl inşa edildiğine bakın!

İnşaat Mühendisi Dr. Öğr. Üyesi Özgür Köylüoğlu, yapıların inşaatlarının, birbirinden bağımsız tasarım, müteahhitlik ve denetim firmaları eliyle yürütülmesi gerektiğini belirterek ev alacakları ve binasını yenileyecekleri uyardı. 

Almanya bugünden itibaren kapılarını tamamen açtı! 64 alanda Türk uzmanı alımları başlıyor!

Almanya, 1 Kasım itibariyle yürürlüğe giren yasa ile Türklere kapılarını sonuna kadar açıyor. Nitelikli göç yasası ile birlikte tam 64 alanda Türk uzmanı alımı yapılacak.

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023'te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7-11 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, sektörün yerli ve yabancı paydaşlarını bir arada buluşturacak. İşte ayrıntılar...

Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvuruları rekora koşuyor! En çok başvurulan programlar açıklandı!

Henley- Partners Grup Başkanı Dr. Christian H. Kaelin, Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvurularının bu yıl rekora koştuğunun altını çizerek, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Mısır'dan kapıda vize kolaylığı! Türk vatandaşlarının dikkatine!

Türkiye ve Mısır arasında 11 yılın ardından ilişkiler normalleşmeye başladı. Mısır Türkiye’den gelecek ziyaretçileri için kapıda biz de uygulamasına yürürlüğe geçirdi. İşte tüm detaylar…

Aile Bakanlığı resmen duyurdu! Depremde hayatını kaybedenlere ölüm aylığı bağlanacak!

Depremde vefat eden vatandaşların ailelerine ölüm aylığı bağlanıyor. Hayatını kaybeden, aktif çalışan ise bin 800 gün prim koşulu aranıyor. 4A'lı çalışanlarda ise beş senelik sigortalılık ve 900 gün prim koşulunun gerçekleşmesi gerekiyor.

Böyle ahde vefa görülmedi! O devletin tüm yetkilileri maaşlarını bağışlıyor!

Böyle ahde vefa gerçekten görülmedi. Türkiye’nin bundan 20 sene önce yaptığı iyiliği unutmayan Tayvan hükümeti duygulandıran bir yardım kararı aldı. Buna göre, hükümetin tüm yetkilileri, bir aylık maaşlarını depremzedelere bağışlayacak.

Beton 2023 Fuarı inşaat sektörünün yapı taşlarını buluşturacak!

Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın en önemli fuar ve kongresine ev sahipliği yapacak olan “Beton 2023” sektörün tüm paydaşlarını aynı çatı altında toplayacak. İşte Beton 2023 ile ilgili ayrıntılar...

EYT’lilerin maaşları nasıl hesaplanacak? İşte EYT’li maaşı hakkında tüm merak edilenler…

EYT'li kişilerin maaş hesaplaması düzenleme de sona gelinmesi ile birlikte bu konu büyük bir merak konusu. EYT'li kişiler maaşlarını nasıl alacaklar? İşte EYT düzenlemesinde merak edilen tüm detaylar...

Türkiye'nin ilk dijital katılım bankası kuruldu! BDDK Hayat Katılım Bankası'na faaliyet izni verdi

Türkiye'de hızlı tüketim malları ve Liman işletmeciliği yapan Hayat Holding, Türkiye'nin ilk dijital bankası Hayat Katılım Bankası'nı kurarak bankacılık sektörüne girdi.

Başkent Festival kapılarını açtı! Modanın kalbi bu fuarda atıyor!

120 markanın katılımı ve yılbaşına özel ürünlerle moda ve alışveriş tutkunları için düzenlenen Başkent Festivali ziyaretçilerle buluştu.

Döviz kurlarındaki hareketlilik konut satışlarını nasıl etkiledi?

Merakla beklenen konut satış rakamları resmen açıklandı. Peki döviz kurlarındaki hareketlilik konut satışlarını nasıl etkiledi?

Tüm Paydaşların Katılımıyla İtibarı Yönetmek Haberi

Tüm Paydaşların Katılımıyla İtibarı Yönetmek

Bu sene ‘Kurumsal İtibar Yönetimi ve Sosyal Medya’ ana başlığı çerçevesinde düzenlenen konferansta, Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F.Fatma Çelenk ‘Tüm Paydaşların Katılımıyla İtibarı Yönetmek’ başlıklı konuşmasıyla Soyak Holding’in kurumsal itibar yönetimine dair de bilgiler paylaştı.



Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde öncü projelere imza atan Soyak Holding’in Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk, 17-19 Ekim tarihlerinde düzenlenen Uluslararası İtibar Yönetimi Konferansı’na konuk konuşmacı olarak katıldı. ‘Kurumsal İtibar: Farklı Bakış Açıları’ adlı oturumda ‘Tüm Paydaşların Katılımıyla İtibari Yönetmek’  başlıklı konuşma yapan Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F.Fatma Çelenk, Soyak Holding’in bünyesinde başarıyla yürütülen itibar yönetimi süreçlerini örneklendirerek katılımcılara sundu.


Fatma Çelenk konuşmasında, önce itibarın kriterleri üzerinde durarak itibara; yerel, ulusal ve uluslararası boyutta bakmanın gerekli olduğunu belirtti. Çelenk, yerelde ihtiyaç, ulusal...