22 / 05 / 2024

Tümer Yapı nerede

Tümer Yapı nerede

Tümer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Tümeroğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Mümer Yapı İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mümer Yapı İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kaya tarafından kuruldu.

Niğde'deki tarihi bir kilisenin kütüphane yapılması talebi mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de bulunan tarihi bir kilisenin çocuk kütüphanesi yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Tümer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Tümeroğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Zülfikar Tümer'den Adana'nın yeni stadına isim önerisi!

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana'nın yeni stadına '5 Ocak Atatürk Stadyumu' isminin yakışacağını söyledi. Tümer, "Yeni yapılacak stadyuma ulusun tarihi gerçekliğini gözler önüne serecek bir isim verilmelidir'' dedi.

Garabet Balyan'a anıt mezar yapılıyor!

Çoğu İstanbul’da 100’e yakın tarihi yapının mimarı olan ve “İşin Ehli” diye bilinen Garabet Balyan’a, Osmanlı tuğralı anıt mezar yapılıyor

Mimar Garabet Balyan'a anıt mezar yapılıyor!

Çoğu İstanbul'da 100'e yakın tarihi yapının mimarı olan ve "İşin Ehli" diye bilinen Garabet Balyan'a, Osmanlı tuğralı anıt mezar yapılıyor.

Tümer Bucaklı: Konut alıcıları bilinçlendikçe piyasa hareketlenecek!

Orakçı Yapı Mimarlık inşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. Satış Müdürü Tümer Bucaklı, yıllar ilerledikçe konut alacak kişilerin daha da bilinçlenmeye başladığına da dikkat çekti.

Ümraniye Çakmak Evleri Sinpaş Yapı nerede?

Toplam 88 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan proje Sinpaş Yapı imzasıyla inşa edilecek. Projede fiyat listesi henüz belirlenmedi. Peki Ümraniye Çakmak Evleri Sinpaş Yapı nerede?

Koşuyolu Projesi Sur Yapı nerede?

Ön talep sürecinin başladığı proje içerisinde konut, home ofis ve ticaret alanları yer alıyor. Projenin batı cephesi Tarihi Yarım Ada manzarasına sahip. Peki Koşuyolu Projesi Sur Yapı nerede?

Dumankaya İnşaat'ın yeni tanıtım yüzü Saba Tümer oldu!

Dumankaya "Konut sektörünün en büyük haberi için habere geri dönüyor. 14 Eylül'ü bekleyin!" diyerek Saba Tümer'i yeni reklam yüzleri olarak tanıttı.

Dumankaya reklam filminde Saba Tümer oynayacak!

Dumankaya reklam filminde Saba Tümer oynayacak. Reklam filminde, Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir ve Halkalı'daki 3 projesinde geçerli olacak olan fifti fifti kampanyasından bahsedilecek.

Özsümer Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsümer Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ulama, Ferdi Dağ ve Naim Dağyar tarafından, 90 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de kuruldu.

Tümer Yapı nerede Haberi

Tümer Yapı nerede

Tümer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Tümeroğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.


Tümer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...