22 / 05 / 2024

Tümer Yapı şirketi

Tümer Yapı şirketi

Tümer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Tümeroğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Dicle Bir İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dicle Bir İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şükriye Komut tarafından kuruldu.

Beydilli Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Beydilli Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Beydilli tarafından kuruldu.

İno Home İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İno Home İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Boztepe tarafından kuruldu.

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Eroğlu tarafından kuruldu.

İzoroyal Yalıtım Yapı Kimyasalları Limited Şirketi kuruldu!

İzoroyal Yalıtım Yapı Kimyasalları Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Şatır tarafından kuruldu.

Arata Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arata Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yıldırım tarafından kuruldu.

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündüz, Cem Kuyumcu, Muhittin Aydın Bilsel ve Ömer Faik Sağun ortaklığında kuruldu.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Büyükkızılağaç tarafından kuruldu.

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serenay Elüstün tarafından kuruldu.

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Karadağ ve Osman Atay Kurt tarafından kuruldu.

Zendor İnşaat Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zendor İnşaat Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Kaya tarafından kuruldu.

Kzb Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kzb Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kzb Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Büyükçekmece'de yapıldı.

Tümer Yapı şirketi Haberi

Tümer Yapı şirketi

Tümer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Tümeroğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.


Tümer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...