16 / 05 / 2024

Tümray Plastik icra

Tümray Plastik icra

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Tümray Plastik’e ait olan bir fabrika 24.7 milyon TL muhammen bedelle icradan satılığa çıkarıldı.

Epetpet Akaryakıt Otomotiv İnşaat Reklam Organizasyon Metal Ve Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Epetpet Akaryakıt Otomotiv İnşaat Reklam Organizasyon Metal Ve Plastik Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Bariş tarafından kuruldu.

SGK’nın icra dosyası 7 yılda 6 milyonu aştı! 782 bin araca haciz kondu!

SGK’nın icra dosyalarının sayısı 7 senede 6 milyonu, alacak miktarı da 112 milyar TL’yi aştı. Kurum, ilgili miktarın yalnızca 43 milyar 93 milyon TL’sini alabildi.

BİM’de bu indirimler bugün son! 2’li zigon sehpa 280 TL’ye, çift kanat sineklik 27 TL’ye, plastik boya 200 TL’ye düştü!

BİM Market’in 12 Mayıs 2023’te indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel paylaşılırken, 2’li zigon sehpa 280 TL’ye, çift kanat sineklik 27 TL’ye, plastik boya 200 TL’ye düştü. İşte BİM fiyat listesi 12 Mayıs...

Eyvah Eyvah… Türk hisse ve tahvilinden çıkacak yabancı kalmadı

Türkiye’de hisse senedi ve devlet tahvillerinden son yıllarda devamlı çıkış icra eden yabancı yatırımcının bu menkul kıymetlerdeki oranı zamanı en düşük seviyeye geriledi. Yabancının hisse senedinde yüzde 31,67 oranında tahvillerde ise sadece yüzde 0,83’e kadar indi. 

Adalet Bakanlığı 500 icra müdürü ve müdür yardımcısı alacak! Başvuru şartları belli oldu! Bu tarihleri kaçırmayın!

Adalet Bakanlığı, yazılı ve sözlü sınav sonucu 500 icra müdürü ve müdür yardımcısı alımı yapılacağını açıkladı. İşte Adalet Bakanlığı personel alımı ile ilgili tüm detaylar...

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

Demiray Plastik Kimya Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiray Plastik Kimya Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Murat Tüver tarafından kuruldu.

Borcu olan milyonlara Bakanlıktan müjde! Yeni icra düzenlemesiyle bu tutara kadar olan dosyalar icradan düşecek!

Adalet, Hazine ve Maliye, Enerji ve Tabii Kaynaklar ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlıklarının bir ay süresince teknik çalışmasını sürdürdüğü yeni icra düzenlemesinin yasalaşmasıyla yaklaşık 9 milyon icra dosyasının tasfiye olması sağlanacak...

Vatandaşlar borçlarını ödeyemiyor! İcra dosya sayısı 25 milyona yaklaştı

Enflasyon ile başa çıkamayan vatandaşların borçları günden güne artıyor.  Borçlarını ödeyemeyen vatandaşların sayısı ise; 2021 sonunda 22 milyon 571 bin olan icra dosyası sayısı, bu ay itibari ile 24 milyon 77 bin 828’e çıktı. İşte detaylar…

Türksoylum Elektrik İnşaat Otomotiv Plastik Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türksoylum Elektrik İnşaat Otomotiv Plastik Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde İsmail Şakartepe tarafından kuruldu.

Eps Plastik Taahhüt İnşaat Danışmanlık İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eps Plastik Taahhüt İnşaat Danışmanlık İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de Cem Yılmaz tarafından kuruldu.

Küçükçekmece'deki Polimer Plastik fabrikası 83.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Küçükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Safra Mahallesi, 0 ada 3799 parselde yer alan Polimer Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. fabrikasını 83 milyon 860 bin TL'ye satıyor...

Axa Plastik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axa Plastik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Aynur Göçün ve Nurcihan Tütüncü tarafından kuruldu.

Tümray Plastik icra Haberi

Tümray Plastik icra

Kocaeli, Gebze Güzeller Mahallesi'nde faaliyet gösteren Tümray Plastik'in taşınmazları, İstanbul Anadolu 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 

Sözcü gazetesinden Uğur Enç'in haberine göre, firmanın Güzeller Mahallesi'nde yer alan 4.7 bin metrekare kullanım alanlı sanayi imarlı arsa ve üzerindeki fabrika ile idari binaları satışa çıkarıldı.

İHALEDE ALICI ÇIKMAZSA

Söz konusu olan fabrika binası 6 bin 342 metrekare, idari bina ise 957 metrekare alana sahip. Taşınmazlar için istenen toplam bedel 24 milyon 790 bin 272 TL. İlk satış ihalesi 9 Kasım'da yapılacak olan taşınmazlar için alıcı çıkmazsa ikinci satış ihalesi 14 Aralık 2018'de...