02 / 05 / 2024

Tümyapı Dekorasyon İnşaat  adres 

Tümyapı Dekorasyon İnşaat  adres 

Tümyapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ruşen Mete Akyüz ve Şenol Kaya ortaklığında kuruldu.

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi açıldı!

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şenyurt tarafından açıldı.

Bayraklar Yapı Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraklar Yapı Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Arnavutköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Bayrak tarafından kuruldu.

Palm Dizayn Mermer Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palm Dizayn Mermer Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi  Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Davut Koçak ve  Ömer Görmez tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri sanayisi tüm zamanların en yüksek rakamında!

İnşaat malzemeleri sanayisi tüm zamanların en yüksek rakamına çıktı. Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi, Haziran 2021'de pazarlardaki iyileşme ve canlanma ile son senelerin en yüksek performansını sergiledi.

Tümyapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tümyapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ruşen Mete Akyüz ve Şenol Kaya ortaklığında kuruldu.

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Türkmen tarafından kuruldu.

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece’de 400 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Uks Dekorasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uks Dekorasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Türkoğlu tarafından kuruldu.

Masarat Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masarat Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Abdullah s. Ba Wazıt ve Ghaıth Alahmar ortaklığında kuruldu.

Lapıetrahome Dekorasyon İnşaat Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lapıetrahome Dekorasyon İnşaat Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Aydemir ve Ümit Tüfekçi ortaklığında kuruldu.

FKN Dekorasyon İnşaat Elektrik Mekanik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FKN Dekorasyon İnşaat Elektrik Mekanik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Keleş ve Hüseyin Can Arıcı tarafından kuruldu. 

Sinan Çayırcı Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Çayırcı Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Çayırcı tarafından kuruldu. 

KS Saatçi Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KS Saatçi Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Saatçi tarafından kuruldu. 

Tümyapı Dekorasyon İnşaat  adres  Haberi

Tümyapı Dekorasyon İnşaat  adres 

Tümyapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ruşen Mete Akyüz ve Şenol Kaya ortaklığında kuruldu.

Tümyapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi konusu:
1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 3.Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. 4.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve...