16 / 05 / 2024

Tuna Çokgüler kimdir

Tuna Çokgüler kimdir

Orhangazili dört girişimcinin ortaklığında kurulacak özel okulu yapacak olan şirket kuruldu. Orhangazi Eğitim Yatırımları A.Ş. Başkanı Tuna Çokgüler, özel okul çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Bora Çermikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Mali İşler Grup Başkanı (CFO) Bora Çermikli kimdir? Kaç yaşında? Bora Çermikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Bora Çermikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Güler Sabancı Kimdir?

Güler Sabancı kimdir? Güler Sabancı’nın mesleği nedir? Güler Sabancı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Onur Çevikel kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Mali İşler Başkanı Onur Çevikel kimdir? Onur Çevikel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Onur Çevikel'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Onur Çevikel'in hayatına dair merak edilenler.

Erdal Karagül kimdir?

Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Erdal Karagül kimdir? Erdal Karagül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erdal Karagül'ün biyografisi...

Baykal Karacaoğlu kimdir?

Eski Deniz GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu kimdir? Baykal Karacaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Baykal Karacaoğlu'nun biyografisi...

Güler Aras kimdir?

Doğuş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Güler Aras kimdir? Güler Aras daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Güler Aras'ın biyografisi...

İbrahim Güler kimdir?

İbrahim Güler, 2019 yılı yerel seçimlerinde Ak Parti'den Hatay Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, İbrahim Güler kimdir? İbrahim Güler, hangi işlere imza attı?

Mehmet Hilmi Güler kimdir?

Mehmet Hilmi Güler, 2019 seçimlerinde AKP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Hilmi Güler kimdir? Mehmet Hilmi Güler, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mustafa Tuna kimdir? 

Ankara’nın yeni belediye başkanı Mustafa Tuna oldu. Peki Mustafa Tuna kimdir?  Mustafa Tuna hangi görevlerde bulundu? İşte Mustafa Tuna 'lının hayatı...

Murat Uluğ kimdir?

Ağaoğlu İcra Kurulu üyesi ve Ağaoğlu Mali İşler Başkanı Murat Uluğ kimdir? Murat Uluğ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Murat Uluğ, ne zamandan beri Ağaoğlu şirketi bünyesinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Murat Uluğ..

Orhangazi'ye özel okul geliyor!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde ilk özel okulunu yapacak olan Orhangazi Eğitim Yatırımları A.Ş. kuruldu. Çokgüler, “Proje çalışmaları devam ederken bir yandan da yatırım teşvik belgesi için çalışıyoruz. 30 Ağustos’ta temel atmayı planlıyoruz." dedi.

Tuna Çokgüler kimdir Haberi

Tuna Çokgüler kimdir

Orhangazi Eğitim Yatırımları A.Ş. Başkanı Tuna Çokgüler, özel okul çalışmalarının yaklaşık 2 yıldır sürdüğünü söyledi. Olukdere mevkisindeki 1 okul yapılması planlanan arsa için talep edilen özel imar izniyle ilgili sorunlar yaşandığını da belirten Çokgüler, "İtirazlar nedeniyle İmar Kanununa göre en çok yüzde 40 alanın terk edilmesi gerekirken, Büyükşehir Meclisi yüzde 55 terk yapmamıza karar verdi. İtirazlarımızla bu oran en üst seviye olan yüzde 40'a düşürüldü" dedi. 




30 AĞUSTOSTA TEMELİ ATILACAK 

Özel okul ile ilgili proje çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Tuna Çokgüler, Proje çalışmaları devam ederken bir yandan da yatırım teşvik belgesi için çalışıyoruz. 30 Ağustos'ta temel atmayı planlıyoruz. İnşaat yaklaşık 11 ay sürecek. 2016 Temmuz sonunda tamamlanmasını istiyoruz. Başka aksiliklerle karşılaşmazsak 2016-2017 eğitim öğretim dönemi için kayıt alacağız" dedi. İlk olarak...