08 / 07 / 2024

Tuna Doğanci

Tuna Doğanci

Çizgi Akademik İnşaat Boya ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tuna Doğanci ve İbrahim Albayrak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta Sultanbeyli, Mecidiye Mahallesi'nde kuruldu.

Altın bozdurmak için doğru zaman mı? Yastık altında altını olanlar dikkat! Uzmanlar açıkladı...

Yastık altında altını olan kişiler, kazançlarını artırmak için planlama yapmak istiyor. Peki altın bozdurmak için doğru zaman mı? Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş ve piyasa uzmanı Tuna Kaya konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte uzman isimlerin o açıklamaları...

Mustafa Tuna'dan inşaat sektörüne yüzde 50 indirim müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna inşaat sektörüne yüzde 50 indirim müjdesi verdi.

Mustafa Tuna: İmar Kanununu kolaylaştırdık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Burada yaşayan vatandaşlarımızın atalarından kalan arazilere ev yapılabilmesi için Belediye İmar yönetmeliğini kolaylaştırdık” dedi..

Derya Tuna, Zekeriyaköy'deki evini İdo Tatlıses'e hediye etti!

Derya Tuna, Zekeriyaköy'deki 10 milyon TL'lik evini İdo Tatlıses'e hediye etti. İdo Tatlıses bu lüks villaya taşınacak ve villanın alt katını stüdyoya çevirecekmiş.

Mustafa Tuna'dan Ankapark açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ankara projeleri ile ilgili bazı açıklamalar yaptı...

Mustafa Tuna Ankara projelerini mercek altına aldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, kentteki köprü ve bağlantı yollarını inceledi.

Mustafa Tuna'dan Ankapark talimatı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ankapark’ın biran önce bitirilerek, hazır hale getirilmesini istedi.

Mustafa Tuna Bala projelerini mercek altına aldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Bala’da yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi.        

Mustafa Tuna'dan kentsel dönüşüme yönelik çözüm önerileri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Uluslararası  Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi  Konferansı’na katılarak bazı açıklamalar yaptı.

Tuna Ofis Hollanda’da showroom açtı!

’Bugünün ofis yaşamı, bugünün tasarımı’ sloganıyla hizmet veren Tuna Ofis, uluslararası pazarlarda büyüme hedefi doğrultusunda, Hollanda’nın Rotterdam şehrinde yeni showroomunu açtı.

Tuna Vadi Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Vadi Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Mustafa Doğan, Mustafa Bağ, Basri Köle, Şahin Artuç ve Necmi Aygün ortaklığında 4 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şanlıurfa Anadolu'nun yatırım üssü olacak!

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Tuna, 'Doğu ve Güneydoğu'nun yatırım üssü Şanlıurfa olacak' diye konuştu.

İdo Tatlıses ve Derya Tuna Maslak 42′de restoran açacak!

Derya Tuna ve İdo Ocak ayında işletmesini yaptıkları mekanı kapatmak zorunda kalmıştı. Yeni bir mekan arayışına çıkan ikili, yönlerini Maslak’a çevirmiş. Edinilen bilgiye göre anne oğul, restoranı Maslak 42′de açmayı düşünüyorlar.

Tuna Doğanci Haberi

Tuna Doğanci

Çizgi Akademik İnşaat Boya ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tuna Doğanci ve İbrahim Albayrak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta Sultanbeyli, Mecidiye Mahallesi'nde kuruldu. 


Çizgi Akademik İnşaat Boya ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Şirket her türlü boya , asfalt boyaları, inorganik kimyasal muhtahzarlar kıymetli metallerin ve izotoplarının organik veya  inorganik bileşikleri ile  Başta kimya sanayi olmak üzere imalat, ticaret ve hizmet sektörleri ile nihai tüketimde kullanılan her türlü toz ve yaş boya, tabii, sentetik ve madeni boyalar, astar boya, silikonlu ve silikonsuz mat boyalar, ahşap, metalik,plastik iç ve dış yüzey boyaları ile mürekkep ve benzeri her türlü kimyevi maddelerin imalatını, fason işçiliğini yapmak, yaptırmak, alımını, satımını, ithalat ve ihracatını, , dağıtım, pazarlama ve dahili...