30 / 06 / 2024

Tuna Ev Bursa bayileri

Tuna Ev Bursa bayileri

Türkiye 'deki satış noktaları ağını güçlendirmek için kolları sıvayan Tuna Ev, ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile müşterilerine her zaman zevkli alternatifler sunuyor.

Ne Brezilya ne Bangladeş! Burası Bursa! Öyle bir ev yaptı ki her an uçuşa hazır vaziyette! Görenler şokta!

Ülke genelinde imar kanunu ihlallerine her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Vatandaşlar öyle evler yapıyor ki, görenler hayrete düşüyor. Bunlardan biri de Bursa'da yapılan bir ev... Evi görenler; 'uçuş için hazır' yorumunu yapıyor. İşte o ev...

Bursa'da ev kiraları hızla yükseliyor!

Bursa'da ev kiraları rekora koşuyor. Şehirde bin TL'den ucuz ev kalmadı. Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi, fiyatlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

TOKİ Bursa Yıldırım 644 konut ihalesi bugün!

Türkiye'nin dört bir yanındaki dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Yıldırım projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Bursa'da taşınabilir evlere ilgi arttı!

Bursa'da ahşap bungalov ev inşa eden Ferdi Dündar, pandemi döneminde bu evlere talep patlaması yaşandığını dile getirdi. 

Bursa Yıldırım'da 150 sosyal konut inşa edilecek!

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı İsabey Mahallesi'nde sosyal konut projesi kapsamında 150 ev inşa edilecek. 

Bursa’da kiralık ev sayısı arttı!

Bursa’da koronavirüs salgını nedeniyle öğrencilerin memleketlerine geri dönmesiyle kiralık ev sayısı yükseldi, kira fiyatları ise düşüşe geçti.

TOKİ'den 1.250 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için kolları sıvayan TOKİ, 26 ilde 160 konutu, 21 ilde 180 iş yerini açık artırmayla satışa çıkardı. Bursa'da kentsel yenileme uygulaması kapsamında 167 konutun aylık taksitleri de 1.250 TL'den başlıyor...

Konut kredi faizleri düştü ev aramaları yüzde 84 arttı!

Haziran'da konut kredi faizlerinde yaşanan düşüşle beraber ev aramaları yüzde 84 yükseldi. İl bazında değerlendirildiğinde bir önceki aya oranla İstanbul ilinde yüzde 64, Ankara ilinde yüzde 89, İzmir ilinde yüzde 96, Bursa ilinde ise yüzde 89‘luk bir artış yaşandı.

TOKİ Bursa ucuz konut projeleri 2020!

TOKİ Bursa ucuz konut projeleri 2020 haberimizde yer alıyor. Hayata geçirilecek projelerle dar ve orta gelirliler ev sahibi olacak. İşte TOKİ Bursa ucuz konut projeleri 2020...TOKİ Bursa ucuz konut projeleri başvuru şartları 2020...

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi açıldı!

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 75 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Orhangazi Belediye Başkanı'ndan 'öğrencilere ev kiralayın' çağrısı!

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın,  ev sahiplerine ve emlakçılara “öğrencilere ev kiralayın” çağrısı yaptı. 

Eminevim Bursa'da 5'inci şubesini açtı! 

Faizsiz ev alma sisteminin öncüsü Eminevim, Bursa'da konsepti yenilenen Yıldırım Şubesi'ni hizmete açtı. 

TÇMB Bursa'da beton yollar ve beton bariyerleri anlatıyor!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) İnşaat Mühendisler Odası Bursa ve İstanbul Şubeleri tarafından 2 - 4 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bursa Akademik Odalar Birliği ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası 10. Beton Kongresi’ne katıldı.

Tuna Ev Bursa bayileri Haberi

Tuna Ev Bursa bayileri

Türkiye'nin mobilya sektöründe lider firmalardan biri olan Tuna Ev, Bursa'da yaşayan tüketicileri ürünleriyle buluşturmak için bayilik vereceğini duyurdu. Türkiye'deki satış noktaları ağını güçlendirmek için kolları sıvayan Tuna Ev, ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile müşterilerine her zaman zevkli alternatifler sunuyor. 


Tuna Ev Satış ve Pazarlama Bölüm Başkanı Murat Akdağ, Tuna Ev olarak tüketiciye sunulan kalite, çeşitlilik, konfor ve tasarımlarla sektörde her zaman bir adım önde olduklarını söyledi. Amaçlarının her köşe başında bulunmak kadar yaygınlaşmak olmadığını kaydeden Akdağ, "Daha seçkin, sektör açısından bulunmamız gereken ve tüketicinin kolay ulaşabileceği noktalarda bulunmak istiyoruz. Dolayısıyla sadece sayısal olarak büyümeye değil, nitelik olarak gelişmeye önem veriyoruz. İş ortaklığı taleplerini değerlendirme kriterlerimiz arasında öncelikle firmamızın misyon ve vizyonuna uygun, Tuna Ev'i en iyi şekilde...