15 / 05 / 2024

tuna ofis ürünleri

tuna ofis ürünleri

Tuna Ofis E-Motion ürünü Red Dot Design Awards 2013'ten ödül kazandı...

Karmod'un kabin ürünleri Libya'da şantiye yapıları için kullanılacak!

Karmod'un kabin ürünleri, Libya'da ofis ve şantiye yapıları olarak kullanılacak. Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, CTP sistemli kabin ürünlerinin yüksek izolasyonunun sağladığı iklimlendirme kolaylığı ile sıcak bölgelerde çok tercih edildiğini açıkladı.

Tuna Ev ve Tuna Ofis, ürünlerini İSMOB'da sergiledi!

Kaliteli mobilya üretimini fark yaratan tasarımlarla sunan Tuna Ev ve Tuna Ofis, dünyanın üçüncü en büyük mobilya fuarı olan İSMOB’da yeni ürünlerini sergiledi.

Kutbay Grup İnşaat Nakliyat Madencilik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kutbay Grup İnşaat Nakliyat Madencilik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Tuna ve İsmet Kutbay tarafından kuruldu.

Tuna Ofis'e German Design’den üç ödül!

Tuna Ofis, dünyanın en seçkin tasarım ödüllerinden biri olarak kabul edilen German Design Awards’te “Mükemmel Ürün Tasarımı” kategorisinde kategorisinde Dama oturma grubu, Origa kanepe ve Metis koleksiyonuyla 3 ödüle layık görüldü.

Tuna Ev ve Tuna Ofis Contactplus'la çalışacak!

Türkiye'de mobilya sektörünün öncü markası Tuna Ev ve Tuna Ofis'in tüm iletişim faaliyetlerini Ocak 2016 itibariyle Contactplus iletişim Hizmetleri yürütecek.

42 Maslak projesinde Berker by Hager ürünleri kullanıldı!

Mimari projelerini Metex Design’ın yaptığı 553 rezidans daire, ofis, otel ve alışveriş merkezinden oluşan ve Türkiye’nin en prestijli projelerinden biri olarak anılan 42 Maslak Projesi’nde Berker by Hager ürünleri tercih edildi..

Kavaklıdere Koleksiyon'da imzalı ev ürünleri bölümü açıldı!

Ankara’nın en işlek bölgelerinden olan Kavaklıdere’deki Koleksiyon mağazasında artık ofis ürünlerinin yanı sıra ev ürünleri de yer alıyor. Yeni özel alan Ankara’daki tüm tasarım meraklıları için yeni bir nokta olacak.

Alem İnşaat Metal Elektrik Nakliye ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Alem İnşaat Metal Elektrik Nakliye ve Orman Ürünleri Limited Şirketi, Durkan Kıldış tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Sarıkaya İş Merkezi, Ataşehir'de kuruldu.

Tekniksan Orman Ürünleri İnşaat Metal Kimya Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekniksan Orman Ürünleri İnşaat Metal Kimya Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Davut Akbaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu.

Yapıkredi'den konut kredisi kullananlara Homend ürünleri yüzde 50 indirimli!

Yapıkredi Bankası'ndan konut kredisi kullananlar şimdi Homend mağazalarından yüzde 50 indirim kazanıyor. Yapıkredi'den Konut Kredisi Kullananlara Homend Ürünleri yüzde 50 İndirimli. İndirim kuponlarının son kullanma tarihi 15 Eylül 2014.

ÖİB, Konya Karatay arsasına Zentar Tarım Ürünleri'nden 1.8 milyon TL teklif!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, tta Gayrimenkul adına kayıtlı Konya Karatay Çatalhöyük Mahallesi'nde yer alan 51 bin 331 metrekarelik arsa 1 milyon 800 bin TL teklif veren Zentar Tarım Ürünleri'nin oldu.

Molla Mahmutoğlu İnşaat Turizm Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Molla Mahmutoğlu İnşaat Turizm Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Güçkan, Halil İbrahim Güçkan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Raysan Isı İnşaat Metal Orman Ürünleri Temizlik Ayakkabıcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raysan Isı İnşaat Metal Orman Ürünleri Temizlik Ayakkabıcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Çiftci tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ağustos'ta kuruldu.

tuna ofis ürünleri Haberi

tuna ofis ürünleri


Tuna Ofis, Avrupa'nın en prestijli tasarım yarışması organizasyonu olan Red Dot Design 2013'te, E-Motion ürünü ile ödüle layık görüldü. Sağlamlık, inovasyon, fonksiyonellik, ergonomi, kalite, kullanım ve çevresel uyum kriterleri değerlendirilen E-Motion ürünü 4 bin 662 katılım arasından...