01 / 05 / 2024

Tuna Vadi Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Nerede

Tuna Vadi Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Nerede

Tuna Vadi Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Mustafa Doğan, Mustafa Bağ, Basri Köle, Şahin Artuç ve Necmi Aygün ortaklığında 4 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Yeşilbağ tarafından kuruldu.

Tuna İstanbul Mühendislik Müşavirlik Yapı Proje Limited Şirketi kuruldu!

Tuna İstanbul Mühendislik Müşavirlik Yapı Proje Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Tuna tarafından kuruldu.

Hrn Vadi Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hrn Vadi Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Fırat tarafından kuruldu. 

Kuzenler Vadi Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzenler Vadi Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa;'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Ceylan ve İsmail Ceylan ortaklığında kuruldu.

Tuna Mesken Yapı Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Mesken Yapı Mühendislik Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Osman Tuna tarafından kuruldu.

St Tuna Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Tuna Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Tuna tarafından kuruldu.

Tuna İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Tuna İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Tuna tarafından kuruldu.

Burçlar Yapı'nın Çekmeköy Saklı Vadi Konakları hızlı ilerliyor!

Burçlar Yapı imzası ile hayata geçirilen Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda fiyatlar 295 bin TL den başlıyor...

Tüm Yapı Porta Vadi konut fiyatları 2018!

"Belgrat ormanına komşu nefes alan bir proje‎" sloganıyla basına tanıtılan Porta Vadi projesinde teslimler Aralık 2018 tarihinde yapılacak..

Porta Vadi Tüm Yapı fiyat aralığı!

Porta Vadi projesinde “0” peşinat ve “0” faiz fırsatı sunuluyor. Porta Vadi Tüm Yapı fiyat aralığı kapsamında projede daireler 900 bin TL ila 3 milyon TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor...

Tüm Yapı Cendere Porta Vadi fiyat 2018!

Toplam 76 adet rezidans daire, 166 adet ofis ve 20 adet mağazadan meydana gelen  Cendere Porta Vadi projesi Cendere Caddesi üzerinde inşa ediliyor.  İşte Tüm Yapı Cendere Porta Vadi fiyat 2018...

Vadi Müteahhitlik Yalıtım İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Müteahhitlik Yalıtım İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hatice Erdem ve Burak Terzi ortaklığında kuruldu. 

Porta Vadi Tüm Yapı konut fiyatları!

Porta Vadi Tüm Yapı konut fiyatları 904 bin TL'den başlıyor. Konutların yanı sıra ofis ve mağazalara da yer verilen projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

Tuna Vadi Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Tuna Vadi Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Nerede

Tuna Vadi Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi 4 milyon TL sermaye ile bugün Mustafa Doğan, Mustafa Bağ, Basri Köle, Şahin Artuç ve Necmi Aygün ortaklığında  kuruldu. 


Tuna Vadi Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Tuna Vadi Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres; Tuna Mah.Sakarya Cad.No.33/B...