08 / 05 / 2024

Tunalı Hilmi yol çalışmaları

Tunalı Hilmi yol çalışmaları

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, “Tunalı Hilmi Caddesi’nde eskiyen kaldırımların yerine bazalt kaplamalı kaldırımlar döşenerek çok daha sağlam ve modern bir görünüme kavuşturulacak” dedi.

Tunalı'ya 5’i 1 yerde kaldırım!

Tunalı Hilmi ve Esat caddelerinde yapılan kaldırım yenileme çalışmalarının ardından yaya yollarında, renk ve desen kaynaklı farklılıklar oluştu. Aynı kaldırım üzerinde 5 farklı taş bulunuyor.

Ankara Tunalı Hilmi ve Esat caddelerinde yaya yolları yenileniyor!

Tunalı Hilmi ve Esat caddelerinde, yapılan kaldırım yenileme çalışmalarının ardından yaya yollarında, renk ve desen kaynaklı farklılıkları oluştu.

Tunalı’nın ardından Esat’a da kaldırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Tunalı Hilmi Caddesi’nin ardından, bin 500 metrelik Esat Caddesi’nde eski kaldırımları söktü. Kaldırımlar, engelli vatandaşlar düşünülerek dizayn ediliyor.

Ankara Tunalı Hilmi'de kaldırım çalışmaları başladı!

Yıllardır çözüm bekleyen Tunalı Hilmi Caddesi’ndeki kaldırımlar için Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başladı. Önümüzdeki aylarda birçok önemli organizasyonda yabancıları ağırlayacak olan Ankara’da, çalışmaların Tunalı’yla sınırlı kalmaması bekleniyor.

Ankara Tunalı Hilmi'de kaldırımlar yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, “Tunalı Hilmi Caddesi’nde eskiyen kaldırımların yerine bazalt kaplamalı kaldırımlar döşenerek çok daha sağlam ve modern bir görünüme kavuşturulacak” dedi.

Tunalı’ya yeni kaldırım geliyor!

Yıllardır bakım ve onarım bekleyen Tunalı Hilmi Caddesi’nin kaldırımları, yarından itibaren yenileniyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bölgede geniş kapsamlı başlatacağı çalışmayla, kaldırımların yerini bazalt kaplama alacak.

Tunalı Caddesi'ne yeni kaldırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 12 Haziran’da okulların tatile girmesi ile birlikte Çankaya bölgesinde kaldırım yapımı gerçekleştirecek. Tunus, Tunalı Hilmi, Esat, Libya ve Arjantin caddelerindeki kaldırımlar yenilenecek.

Ankara Tunalı Caddesi'nin sorunları bitmiyor!

Ankara’nın her dönem parlayan yıldızı olan, eğlence mekanları ve cadde üstü mağazalarıyla Başkent markaları arasında yer alan Tunalı Hilmi Caddesi'nde yaşanan sorunlar bir türlü çözülmüyor.

ODTÜ arazisindeki yol güzergahı!

ODTÜ: "Sayın Bakanla (Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar) konuşulan yol, Anadolu Bulvarı’ nın devamı olan ve ODTÜ’nün sınır bölgesinden kuzey-güney doğrultusunda geçen yol değil"...

İstanbul'da Pazartesi'den itibaren yol çalışmalarına ara veriliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 16 Eylül Pazartesi açılacak okullar öncesinde trafiği rahatlatmak için yol bakım onarım çalışmalarına bir süre ara vereceklerini ifade etti...

İstanbul'da 300 noktada yol bakım çalışması var!

İstanbullular bir haftadır trafikte yaşanan bu anormaliği tartışıyor, İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ise trafiğin sebebinin 300 noktada yapılan yol bakım çalışması olduğunu öne sürüyor.

Samsun'da yol genişletilince elektrik direkleri ortada kaldı!

Çarşamba'da genişletme çalışmalarının ardından yolun ortasında kalan elektrik direkleri ilginç görüntü oluşturuyor. Belediye tarafından yapılan parke taşı döşeme ve genişletme çalışması sonucu bazı elektrik direkleri yol ortasında kaldı...

Ankara'da mineralli sağlam yol denemesi yapıldı!

Ankara'da yol yapımı ile ilgili altyapı çalışmalarında yeni bir sistem test edildi. NovoCrete isimli teknolojiyle, büyüme için gerekli olan ulaşım yatırımlarının daha uzun ömürlü olması hedefleniyor...

Tunalı Hilmi yol çalışmaları Haberi

Tunalı Hilmi yol çalışmaları


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Tunalı Hilmi Caddesi’nde geçen hafta başlatılan kaldırım yenileme çalışmaları gece-gündüz devam ediyor. 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmayla Tunalı Hilmi Caddesi’nin kaldırımları sökülerek, yerine bazalt kaplamalı beton bloklar döşeniyor.

Çalışmaların gece-gündüz devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, “Tunalı Hilmi Caddesi’nde eskiyen kaldırımların yerine bazalt kaplamalı kaldırımlar döşenerek çok daha sağlam ve modern bir görünüme kavuşturulacak” dedi.

Caddede bir yandan kaldırım yenileme çalışmaları devam ederken, diğer altyapı altyapı kuruluşları tarafından da imalat çalışmalarının yapıldığını vurgulayan Üçpınar, elektrik hatlarının da ilgili şirket tarafından yer altına alındığını söyledi.

Vatandaşların mağdur olmaması için çalışma başlamadan önce afişlerle uyarılarda bulunulduğunu hatırlatan Vedat Üçpınar, çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. 

Ankara genelinde de kaldırım çalışmalarının okulların kapanmasıyla birlikte yoğunlaştığını kaydeden...