01 / 05 / 2024

Tunç Şatıroğlu

Tunç Şatıroğlu

Soru işaretlerini barındıran en büyük para birimi olan dolarda bilinmezlikler devam ediyor. Peki, dolar önümüzdeki günlerde nasıl bir seyir alacak? Dolar kaç lira olacak? İşte ekonomist Tunç Şatıroğlu’nun cevapları…

Gram altın alanlar kâr yapamayacak! Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu korkuttu

Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu, altın ve bitcoin için önemli açıklamalarda bulundu. Bitcoin’de yaşanan düşüşler için müjdeli açıklamalar yapan Şatıroğlu, gram altın biriktiren kişilere yükselişlerin ABD 10 Yıllıkları üzerinden uyarılarda bulundu. İşte detaylar…

Ekonomist Tunç Şatıroğlu 'sakın inanmayın' dedi, dolara yatırım yapacakları uyardı!

Deneyimli ekonomist Tunç Şatıroğlu, doların düşürülmesi için Türkiye'ye yüklü bir swap girişi olacağına yönelik iddiaları yalanladı ve yatırımcılara uyarılarda bulundu.

Ünlü analist Tunç Şatıroğlu'ndan büyük iddia! Doların asıl yükselişinin ne zaman olacağını açıkladı

Kanal Finans Kurucusu, ünlü analist Tunç Şatıroğlu son yayınında dolar kuruyla ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

Altın piyasasında şok gelişme! Altına kota getirildi, kaçakçılık başladı!

Dün Hakkari'de 221 kilogram gümrük kaçağı külçe altın ele geçirildi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu ise altın ithalatının yasaklanmasının yanlış bir karar olduğunu söyleyerek  meydana gelen olayın buna bir örnek olduğunu söyledi. 

Ünlü ekonomist açıkladı! Dolar kuru ne zaman patlar? Bu tarihten sonra altın ve dolarla borçlanmayın!

​​​​​​​Merkez Bankası’nın politika faiziyle ilgili kararının ardından, dolarda yükseliş sürerken, altının gramı yatay seyrediyor. Yükseliş için seçim sonrası beklenirken ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu’ndan farklı bir açıklama geldi. İşte Şatıroğlu’nun dolar ve altın için verdiği tarih…

FED faizi indirirse bu piyasa için iyi mi olur kötü mü olur?

FED'in faiz kararı merakla beklenirken, Ekonomist Tunç Şatıroğlu da resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı ve "Fed faizi indirirse bu piyasa için iyi mi olur kötü mü olur?" diyerek bu sorunun yanıtını verdi. İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Ekonomist Tunç Satıroğlu yatırımcıları uyardı! Garanti yatırım yapmak isteyen gayrimenkulü seçer!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım yapmak isteyenleri uyararak en garanti yatırımın gayrimenkul olduğunu açıkladı.

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Faize para koymak için dolar bozdurulur mu? Ünlü ekonomist dolar -faiz sorusunu cevapladı

Ocak ayında 30 TL’yi geçerek tarihi zirvesini gören dolar, rekor tazelemeye devam ederken ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu, X sosyal medya hesabından dolarla ilgili ilginç bir paylaşım yaptı. Şatıroğlu hem dolarla ilgili rakam verdi hem de dolar bozdurup mevduata geçmek isteyenleri uyardı.

Tunç Şatıroğlu'ndan son dakika dolar analizi! Grafiği işaret ederek bakın ne dedi...

Ekonomist Tunç Şatıroğlu sosyal medya hesabı X'ten yaptığı dolar grafiği paylaşımında dolardaki yükselişi işaret ederek ''Rampaların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım'' dedi. Takipçilerden ise yüzlerce yorum geldi.

Vatandaş altın almasın, parasını faize mi yatırsın?

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in vatandaşın altın alımıyla ilgili yaptığı açıklama üzerine X sosyal medya hesabından, “İstiyorlar ki paranız TL mevduatta enflasyonun çok altında faiz alarak erisin” paylaşımını yaptı. Şatıroğlu’nun açıklamasına yorum yağdı.

Kredi kartından altın ve döviz alanlar dikkat! Kartınız her an kapanabilir

Enflasyonla mücadele kapsamında atılan sıkılaştırma adımlarına bir yenisi eklendi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kredi kartından altın ve döviz alanların kartlarının her an kapanabileceğini bildirdi.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu: Merkez Bankası 250 puan artış yapar ve durursa ne olur?

TCMB faiz kararı yarın açıklanacak. Analistlerden beklentiler gelmeye devam ederken Ekonomist Tunç Şatıroğlu sosyal medya hesabı X'ten ''TCMB perşembe günü 250 puan artış yaptım ve durdum derse neler olur?'' sorusunu sordu. 

Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri uyardı! Oturmak için almıyorsanız uzak durun!

TÜİK tarafından dün açıklanan konut satışları dokuz yılın ardından en düşük rakamları gördü. Açıklanan rakamları değerlendiren ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri '' Oturmak için almıyorsanız uzak durun'' diyerek uyardı.

Yüzde 25 kira sınırı ve dövizle kiralama yasağı kalksın, yatırımcı ev alsın!

TÜİK verilerine göre konut satışları son 9 yılın en düşük rakamına ulaştı. Kira artış sınırı ve dövizle kiralama yasağı nedeniyle yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini belirten Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu duruma son verilmesi gerektiğini belirtti.

Yüzde 25'lik sınırlandırma kira artışını hızlandırdı!

Ev sahibi kiracı kavgaları hız kesmeden devam ederken, Ekonomist Tunç Şatıroğlu, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "kira artışının yüzde 25 ile sınırlandırılmasıyla kiraların artışı yavaşlayacağı yerde daha da arttı." ifadelerini kullandı.

Tunç Şatıroğlu Haberi

Tunç Şatıroğlu

Dolar kuru son zamanların en son zamanların en soru işaretli zamanlarını yaşıyor. Büyük bir yükseliş yaşayan altından sonra vatandaşlar kendini dolar ile birlikte güvence altına almak istiyor. Dolar kurunun rekor seyirleri görmüş olduğu son zamanlarda ekonomist Tunç Şatıroğlu ise çarpıcı yorumlarda bulundu. “Gidişat kötü” ifadelerini kullanan Tunç Şatıroğlu, dolarda beklediği yeni seyirleri dile getirdi. Peki, şu sıralar dolar alınmalı mı, satılmalı mı? Dolarları ne zaman bozduralım? İşte, ekonomist Tunç Şatıroğlu'nun kritik dolar açıklamaları…

DOLAR KURUNDA YENİ REKORLAR GELDİ

Dolar kuru yeni gelen ay ile birlikte hareketli günler geçirdi. Özellikle geçen haftalarda Amerikan Merkez Bankası Fed'den gelen faiz artırım kararları da dolardaki yükselişi körükledi. Dolar 18,54 lira seviyelerini görürken 2022 senesinin rekorunu kırdı. Yatırımcılar ise artan fiyatlar son derece pabik içerisinde. Dolarla...