11 / 05 / 2024

tunca ve meriç nehri son durum 2015

tunca ve meriç nehri son durum 2015

Tunca, Arda ve Meriç nehirlerinin birleştiği bölgede 7 km tahliye kanalı açılacak. Böylece Meriç, Edirne’yi baypas edecek. Proje için 3 ay içinde ihaleye çıkılacağı belirtildi.

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’da Mehmet Mihraç Tunca ve Metin Taştekin ortaklığında kuruldu.

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Mihraç Tunca ve Metin Taştekin ortaklığında kuruldu.

Ünlü ekonomist Meriç Köyatası doların neden düşmeyeceğini madde madde anlatı! Döviz hesabı olanlar dikkat

Ekonomist Meriç Köyatası son videosunda dolar kurunun ve enflasyonun neden düşmeyeceğini anlattı.

Meriç Köyatası "dolar düşmeyecek" dedi ve nedenini böyle açıkladı

Ekonomist Meriç Köyatası, doların gidişatına ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve doların düşmeyeceğini söyledi.

Famer Öz İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Famer Öz İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Fatih Özbilici ve Meriç Özbilici ortaklığında kuruldu.

Gümüşsuyu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüşsuyu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Gençapa Meriç tarafından kuruldu.

Zeynep Meriç Mobilya Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Meriç Mobilya Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Aranvutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Meriç tarafından kuruldu.

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karaca tarafından kuruldu.

Mechideas Mühendislik İnşaat Mekanik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mechideas Mühendislik İnşaat Mekanik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Meriç Mehmet Karakale tarafından kuruldu.

Zincirli İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zincirli İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emin Ozan Meriç tarafından kuruldu.

Mırtash İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mırtash İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Meriç tarafından kuruldu.

Meriç Nehri 'doğal sit alanı' ilan edildi!

Türkiye ile Yunanistan sınırı olan Edirne'deki Meriç Nehri, doğal sit alanı ve nitelikli koruma alanı ilan edildi. 

Şenbal Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şenbal Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye beddeli ile Meriç Balkan ve Ufukcan Şenocak ortaklığında kuruldu.

tunca ve meriç nehri son durum 2015 Haberi

tunca ve meriç nehri son durum 2015

İkinci proje ise nehir sularının pompalarla aktarılacağı Çömlekköy Barajı. Bakan Eroğlu, “Bu sayede Edirne’nin sular altında kaldığı görüntüler tarihe karışacak” dedi.

Bulgaristan’ın baraj kapaklarını açmasıyla Edirne sular altında kalırken, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Tunca, Arda ve Meriç nehirlerinin birleştiği bölgede dev, “baypas” kanalı açılacağını kaydetti.

Milliyet'te yer alan habere göre; Meriç Nehri’nin sularının Edirne’ye ulaşmadan açılan 7 kilometrelik kanalla şehirden uzaklaştırılacağını belirten Eroğlu, “Böylece Edirne’nin sular altında olduğu görüntüler bir daha yaşanmayacak, tarihe karışacak” diye konuştu. Eroğlu, keşif bedelinin 100 milyon TL olarak belirlenen proje için 3 ay içinde ihaleye çıkılacağını belirtti.

TBMM’deki özel sohbetinde Bulgaristan’da baraj kapaklarının açılması nedeniyle oluşan taşkınların önlenmesi için iki ülke sınırında ortak baraj yapımı konusunda uzlaşmaya varıldığını anımsatan Eroğlu, bütün aşamaların tamamlanmasına rağmen...