03 / 05 / 2024

Tuncay Acehan kimdir

Tuncay Acehan kimdir

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Cumhurbaşkanlığı kararıyla Çubuk Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) arsa bedelinde yeni bir indirim yapıldığını açıkladı. 

Hasan Tuncay Erol Kimdir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur?

Hasan Tuncay Erol ne iş yapıyor? Hasan Tuncay Erol’un mesleği nedir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur? İşte detaylar!

Tuncay Özilhan kimdir, kaç yaşındadır?

Coco-cola Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan kaç yaşında? Tuncay Özilhan kimdir?

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Tuncay Özilhan kimdir? 

Anadolu Grubu Başkanı ve TÜSİAD eski başkanı Tuncay Özilhan kimdir? Tuncay Özilhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tuncay Özilhan`nın biyografisi...

Çubuk OSB'de arsa bedellerinde indirim uygulanacak!

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Cumhurbaşkanlığı kararıyla Çubuk Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) arsa bedelinde yeni bir indirim yapıldığını açıkladı. 

Ankara'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, ilçede devam eden yol ve inşaat çalışmalarını denetledi.

Çubuk Belediyesi imara aykırı hobi bahçeleri hakkında uyardı!

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, vatandaşları, imara aykırı hobi bahçelerini almamaları konusunda uyardı.

Tuncay Özilhan kimdir?

Tuncay Özilhan, Migros’un yönetim kurulu başkanı oldu. Peki, Tuncay Özilhan kimdir? Tuncay Özilhan, hangi sektörlerde hangi firmalar ile çalıştı? İşte İş adamı Tuncay Özilhan..

Ankara Çubuk Şehir Stadyumu'nun ihalesi 7 Ocak'ta!

Çubuk’ta Gençlik ve spor Bakanlığı tarafından yapılacak Çubuk Şehir Stadyumunun ihalesi Ocak ayında yapılacak. Tuncay Acehan, Çubuk’ta yapılacak olan 3 bin kişilik stadyum ihalesinin 7 Ocak 2015 günü yapılacağı müjdesini verdi.

Tuncay Arıcan kimdir?

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Arıcan kimdir? Tuncay Arıcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuncay Arıcan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Tuncay Arıcan..

Tuncay Gün kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Tuncay Gün kimdir? Tuncay Gün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuncay Gün, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Tuncay Gün...

Tuncay Çolak kimdir?

KİPTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Çolak kimdir? Tuncay Çolak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuncay Çolak, ne zamandan beri KİPTAŞ'ta Genel Müdür Yardımcısı olarak hizmet veriyor?

Çubuk'ta imar çalışmaları hız kazandı!

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan vatandaşların mağduriyetlerinin biran önce giderilmesi amacıyla 2014 yerel seçimlerinin ardından ilçe genelinde imar çalışmalarına hız verdiklerini belirtti. Çubukta imar planı sorunu çözülüyor...

Tuncay Acehan kimdir Haberi

Tuncay Acehan kimdir

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Cumhurbaşkanlığı kararıyla Çubuk Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde arsa bedellerinde indirim yapılacak. 

Aynı zamanda Çubuk OSB'nin başkanı olan Acehan yaptığı açıklamada, 12 yılı aşkındır devam eden OSB ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan önemli bir destek geldiğini dile getirdi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Cumhurbaşkanlığı'nın 300 sayılı kararıyla organize sanayi bölgelerinde yer alan parsellerin tamamen veya kısmen bedelsiz olarak tahsisi yapılacağına karar verildiğini dile getiren Acehan, şunları söyledi:

"Yaklaşık 12 yıl önce başlayan ve bir yıl önce altyapısı tamamlanan projede yer tahsisleriyle ilgili kuralar çekilmişti. Yaklaşık 90 tesisten oluşan ve 100, 200 ve 500 başlık tesislerin yapılacağı OSB alanında fiyatların yüksek olduğunu belirten üreticiler, henüz herhangi bir yatırım yapmamışlardı. Geçtiğimiz haziran ayında Bakanlar Kurulu kararıyla yüzde...