01 / 05 / 2024

Tuncay Akkoyun kim

Tuncay Akkoyun kim

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, yeni hükümet konağının inşaat çalışmalarına kış aylarında da devam edileceğini belirterek, “İnşallah 2016 yaz aylarında bu güzel projeyi teslim alacağız” diye konuştu.

Tuncay Akkoyun Kahramanmaraş'taki hastane inşaatını inceledi!

Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, ilçede yapımı devam eden 300 yataklı hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, inşaat çalışmaları tamamlanma noktasına gelen 300 Yataklı Elbistan Devlet Hastanesi ile Elbistan hükümet Konağı inşaatlarını gezerek, müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.

Kahramanmaraş Elbistan'daki yatırımlarda son durum ne?

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun ve kurum müdürleri Kültür ve Turizm eski Bakanı Mahir Ünal'a Elbistan'ın yatırımlarındaki son durumu anlattı.

Tuncay Akkoyun Elbistan'daki eğitim yatırımlarını anlattı!

Yapımı devam eden okul inşaatlarını inceleyen Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Elbistan'daki eğitim yatırımlarını anlattı. Kaymakam Akkoyun, yatırımlarla derslik başına düşen öğrenci sayısının 26’ya gerileyeceğini belirtti.

Elbistan Yeni Hükümet Konağı 2016'da açılacak!

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, yeni hükümet konağının inşaat çalışmalarına kış aylarında da devam edileceğini belirterek, “İnşallah 2016 yaz aylarında bu güzel projeyi teslim alacağız” diye konuştu.

Elbistan OSB'de 21 firmaya arsa tahsisi yapıldı!

Elbistan Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) 57 hektarlık 1. etabında 21 firmaya arsa tahsisleri yapıldı. Müteşebbis Heyet Başkanı Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun başkanlığında toplandı.

Hakan Güvençer Kahramanmaraş'taki inşaat çalışmalarını inceledi!

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Elbistan'nda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Güvençer, Hükümet Konağı önünde Kaymakam Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Kocaköse, Belediye Başkanı Durmuş Küçük ve daire müdürl

Tuncay Akkoyun Kahramanmaraş'taki hastane inşaatını inceledi!

Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, ilçede yapımı devam eden 300 yataklı hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Yapı kullanma izin belgesini kim verir?

Yapı kullanım izni, binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten,ruhsat bilgilerini, tapu kaydını, numaralarını, metrekarelerini, mal sahiplerini gösteren düzenlenen bir belgedir.Peki,yapı kullanma izin belgesini kim verir?

Kira kontratı damga vergisini kim öder?

Kira kontratı, taşınmaz kiralamalarında kiralayan ve mal sahibi ile yapılan sözleşmeye olarak karşımıza çıkıyor. Bu kontratın noterde yapılması halinde damga vergisinin ödenmesi gerekiyor. Peki, kira kontratı damga vergisini kim öder?

Marmara İnşaat'ın kurucusu Kazım Tuncay vefat etti!

Sümerbank Tekstil Fabrikaları eski müdürlerinden, Marmara İnşaat Ltd Şti'nin kurucusu Kazım Tuncay 02.01.2015 tarihinde vefat etti. Merhumun cenazesi 04.01.2015 Pazar günü toprağa verilecek.

Kapıcının kıdem tazminatını kim öder?

Kapıcının Kıdem Tazminatı şartlarını yerine getirmesi durumunda 1475 sayılı Kanunun 14. maddesine göre kapıcıya Kıdem Tazminatı ödeniyor. Peki, kapıcının kıdem tazminatını kim öder? İşte yanıtı..

Zorunlu deprem sigortasını kim öder?

Türkiye'de 1999 büyük depreminden sonra hayatımıza giren Zorunlu deprem sigortası devlet tarafından zorunlu tutuluyor. Elektrik su aboneliklerinde karşımıza çıkan zorunlu deprem sigortasını kim öder?

Konut kredisi ekspertiz işlemlerini kim yapar?

Konut kredisi; bankaların ve kredi kuruluşlarının konut sahibi olmak isteyen kişilere gayrimenkul ipoteği karşılığında verdiği kredi olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisi ekspertiz işlemlerini kim yapar?

Tuncay Akkoyun kim Haberi

Tuncay Akkoyun kim

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, yeni hükümet konağının inşaat çalışmalarına kış aylarında da devam edileceğini belirterek, “İnşallah 2016 yaz aylarında bu güzel projeyi teslim alacağız” diye konuştu. Kaymakam Akkoyun, projenin sadece hükümet konağının yapımını kapsamadığını hatırlatarak, mevcut binanın ve adliyenin yıkılmasının ardından yaklaşık 20 dekarlık bir kent meydanının da ortaya çıkacağını söyledi. Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, yeni hükümet konağının inşaatını inceledi. Burada yüklenici firma yetkilisi Aziz Diliuz ve Şantiye Şefi Ali Doğan’dan gelinen son nokta hakkında bilgiler alan Kaymakam Akkoyun, yeni hükümet konağının hem mimarisi hem ferah ve geniş iç mekânı ile diğer projelerden ayrıldığını kaydetti. Binanın sadece dış cephesinde değil iç kısımlarında da Selçuklu mimarisini yansıtan özellikler bulunduğunu ifade eden Kaymakam Akkoyun, yeni hükümet konağının en üst katındaki cam...