02 / 05 / 2024

Tuncay Aşçı

Tuncay Aşçı

Kuveyt’in en büyük bankası olan Kuwait Finance House tarafından 27-28 Nisan tarihleri arasında Kuveyt’te düzenlenen Türkiye Gayrimenkul Forumu’na katılan Astaş Holding projeleri yatırımcıların ilgi odağı oldu.

Astaş Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi AVM Şubesi açıldı!

Astaş Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi AVM Şubesi, Tuncay Aşçı Şube Müdürlüğü'nde 22 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 18 Şubat tarihinde Astoria Kuleleri'nde açıldı.

Astaş Bodrum Turizm Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Astaş Bodrum Turizm Gayrimenkul İşletmeciliği Anonim Şirketi, 1 Şubat 2013 tarihinde, 500 bin TL sermaye ile, Hasan Kaya Aşçı, Tuncay Aşçı ve Vedat Aşçı ortaklığıyla kuruldu...

İTÜ'lü uzmandan son dakika deprem açıklaması: Kırılmayan faylar var: 6.5, 7 ve 7.5 büyüklüğünde depremler olacak!

İTÜ'den  Prof. Dr. Tuncay Taymaz, bir son dakika deprem açıklamasında bulundu ve tek tek riskli bölgeleri sıraladı. İşte o açıklama... 

Borsanın tıkanarak aşağı doğru baskı yemesinin nedenleri nedir?

Borsa İstanbul yatırımcısı son dönemde borsanın tıkanmasının ve artık aşağı doğru baskı yemesinin nedenlerini sorguluyor. SPK lisanslı borsa analisti Tuncay Turşucu konuya ilişkin 5 kritik maddeyi açıkladı. İşte o maddeler...

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Astoria Gayrimenkul İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Astoria Gayrimenkul İşletmecilik Anonim Şirketi Şişli'de 71 milyon 651 215,63 TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı ortaklığında kuruldu.

50 saniye sonrasında Hatay depremi! Prof. Dr. Tuncay Taymaz tek tek inceledi! Perde arkasını açıkladı!

İstanbul Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Tuncay Taymaz başkanlığında toplanan ve aralarında Kocaeli Üniversitesi Doç. Dr. Serkan Irmak’ın da bulunduğu ekip Hatay'da kırılan fayın yıkıcı etkisini inceledi...

Datça Yıldızı Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Datça Yıldızı Turizm Limited Şirketi Ümraniye'de Tuncay Yersel tarafından kuruldu.

Tayyib Madencilik İnşaat Nakliyat Besicilik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi açıldı!

Tayyib Madencilik İnşaat Nakliyat Besicilik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi 125 milyon TL yatırım bedeli ile Harun Çalışkan, Hasan Çalışkan ve Tuncay Birdal tarafından açıldı.

İpek Özilhan Özkan Bağdat Caddesi'nde giyim mağazası açtı!

Tuncay Özilhan'ın kızı İpek Özilhan Özkan, bebek giyim markası Gami Giyim için yeni mağazasını Bağdat Caddesi'nde açtı. 

Asta Cennetkoy Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Asta Cennetkoy Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi bugün Şişli'de 273 milyon 89 bin 62 TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı ortaklığında kuruldu.

Tuncay Yıldırım'dan işletme sahiplerine kira desteği çağrısı!

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, iş yeri mülk sahiplerinden kiralarla ilgili işletmelere destek olmaları için çağrıda bulundu.

Tuncay Şanlı Serdivan'daki otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Fenerbahçe'nin eski milli oyuncusu Tuncay Şanlı, Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yer alan otelini sağlık çalışanlarına ücretsiz tahsis ettiğini açıkladı.

Tuncay Gurup Madencilik Hayvancılık Nakliye İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Tuncay Gurup Madencilik Hayvancılık Nakliye İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Tuncay tarafından kuruldu.

Ağaçlı Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaçlı Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Çatalca'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Çelik tarafından kuruldu. 

Tuncay Aşçı Haberi

Tuncay Aşçı

Fuar süresince Körfez ve Ortadoğulu yatırımcıları ağırlayan Astaş Holding standının ziyaretçileri arasında Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de vardı.


Lüks gayrimenkul projeleri ve sofistike tercihlere yönelik gayrimenkul ve turizm yatırımları ile dünyanın en lüks otel işletme ve tasarım markalarının Türkiye’ye gelmesinde önemli rol oynayan Astaş Holding, 27-28 Nisan’da Kuveyt’te düzenlenen Türkiye Gayrimenkul Forumu’na katıldı. Forum süresince Astaş Holding, İstanbul ve Bodrum’da Kempinski Residences ve Mandarin Oriental Hotel Group ile birlikte hayata geçirdiği projelerinin tanıtımını gerçekleştirdi. 


Körfez bölgesindeki yatırımcılarla yakın temasta olduklarını dile getiren Astaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşcı bugüne kadar gayrimenkul portföylerinin yüzde 12’sinin satışını sadece bu bölgeden gelen yatırımcılara yaptıklarını belirtti.  Bölgedeki yatırımcıya ülkemizi ve ülkemizdeki yatırım olanaklarını her fırsatta tanıtmaya devam edeceklerinin altını çizen Aşcı, daha üç hafta...