09 / 05 / 2024

Tuncay Gurup inşaat adres

Tuncay Gurup inşaat adres

Tuncay Gurup Madencilik Hayvancılık Nakliye İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Tuncay tarafından kuruldu.

Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Valisi Tuncay Sonel, yapımı devam eden Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatında incelemelerde bulundu...

Ordu Korgan Sanayi Sitesi'nin inşaatı tamamlandı! 

Ordu Korgan'daki projeler hakkında bilgi veren Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, inşaatı devam eden Korgan Sanayi Sitesi'nde çalışmaların tamamlandığını dile getirdi. 

Aktaş Gurup İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Aktaş Gurup İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Aktaş ve Roushin Khourshid ortaklığıyla kuruldu.

Tuncay Gurup Madencilik Hayvancılık Nakliye İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Tuncay Gurup Madencilik Hayvancılık Nakliye İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Tuncay tarafından kuruldu.

Varlık Fonu inşaat yerine imalat sanayisini desteklemeli!

Anadolu OSB Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, mega inşaat projelerini destekleyeceğini açıklayan Türkiye Varlık Fonu'na çağrıda bulundu. Tuncay, ''Elinizdeki büyük kaynaklarla inşaat yerine imalat sanayisini destekleyin'' diye konuştu.

Afyon Dazkırı'da 7.6 milyon TL'ye inşaat yaptırılacak!

Dazkırı Belediye Başkanlığı, Afyon Dazkırı ilçesi, Esentepe Mahallesi, Şehit Astsubay Tuncay Doğan Caddesinde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 6 Ocak'ta yapılacak işin toplam bedeli 7 milyon 681 bin 45 TL olarak belirlendi.

Turkay Özgür Kapıçay Barajı inşaatını inceledi!

DSİ Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcıları Tuncay Aykan, Köksal Buğra Çelik ve Şube Müdürleri ile birlikte Finike Kapıçay Barajı inşaatında incelemelerde bulundu.

Tuncay Tekay: TOKİ inşaat sektöründen çıkmalı!

Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı Tuncay Tekay TOKİ'de arsa devletten olduğu için bir başka müteahhitin TOKİ ile rekabet gücü kalmıyor. Haliyle inşaat sektöründe kafalar karışıyor. TOKİ kesinlikle inşaat sektöründen çıkmalıdır" dedi.

Tuncay Akkoyun Kahramanmaraş'taki hastane inşaatını inceledi!

Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, ilçede yapımı devam eden 300 yataklı hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Turkay Özgür Gazipaşa ova sulama inşaatında incelemelerde bulundu!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdürü Yardımcıları Oğuz Kasap ve Tuncay Aykan ile birlikte Gazipaşa ilçesinde ova sulama inşaat alanında incelemeler yaptı..

Ali Babacan: İnşaatın üretime etkisi az sanayiye öncelik verilmeli!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın sanayisiz büyümenin kalıcı olmayacağı açıklamasına Anadolu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan da katıldı.Özilhan, inşaatın belirli sektörleri canlandırıp geliştirdiğini söyledi.

Ortaklar Gurup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ortaklar Gurup İnşaat Limited Şirketi, Asım Çorlu, Erdem Can tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Temmuz'da Ümraniye, Site Mahallesi, 3135 Sokak No:19A'da kuruldu.

Temaş Gurup İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temaş Gurup İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Bülent Dörter, Hayat Yılmaz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 5 Haziran'da kuruldu.

Tuncay Gurup inşaat adres Haberi

Tuncay Gurup inşaat adres

Tuncay Gurup Madencilik Hayvancılık Nakliye İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Tuncay tarafından kuruldu.

Tuncay Gurup Madencilik Hayvancılık Nakliye İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. konusu:
A-) MADENCİLİK : 1-) Yurt içinde veya yurt dışında her türlü maden, mermer ocakları, kaya tuzu, kaynak tuz ve göl tuzu, kum ocakları, mozaik ocakları, altın, gümüş, bakır, bor, demir, alüminyum, tuğla toprağı ve diğer yer altında ve yer üstünde bulunan madenleri işletecek tesisler açmak, bu tesisleri işletmek üzere kiralamak, bu maden ocaklardan çıkartılmış bulunanları işlemek, ham veya mamul halde işlenmiş veya işlenmemiş şekilde elde edilmiş bulunan tüm malzemelerin üretimini, satışını, pazarlamasını ve dağıtımını,ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan...