08 / 05 / 2024

Tuncay Karaman kentsel dönüşüm

Tuncay Karaman kentsel dönüşüm

İller Bankasının kentsel dönüşümde etkin olacağını söyleyen İller Bankası Genel Müdürü Karaman "Uzun vadeli krediler veriyoruz. Özellikle altyapı kredilerinde yüzde 6 oranında 20 yıla kadar vade veriyoruz" dedi...

TOKİ Karaman 156 konut ihalesi bugün!

Karaman İli, Ermenek İlçesi, Güllük Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 156 adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman Ermenek 156 konut ihalesi 9 Mart'ta!

Karaman İli, Ermenek İlçesi, Güllük Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 156 adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kentsel dönüşüm Bayraklı'nın yaşam alanını değiştirecek!

CHP Bayraklı Belediyesi Meclis üyesi ve CHP Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Mustafa Karaman, Bayraklı'nın en büyük probleminin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Karaman'ın dönüşümü masaya yatırılacak!

Karaman'da konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki kentsel dönüşümle ilgili şehirde yapılması gerekenleri inceleyeceklerini bildirdi.

TOKİ Karaman projesine 761 başvuru yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından Karaman “Doğukışla Vadisi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında inşa edilen projede, 54 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

Karaman'da 24 derslikli okul inşaatı başladı!

Karaman Belediyesi, Aktekke Kent Meydanı ve Kale Çevresi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Projesi kapsamında, yapılan protokollerle belediyeye devri gerçekleştirilen ve Anafartalar Ortaokulu yerine yapılması kararlaştırılan okul inşaatına başladı.

Nilüfer Karaman'da kentsel dönüşüm sinyali!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 'Başkan Burada' karavanıyla bu hafta Karaman Mahallesi'nde halkla bir araya geldi. Başkan Mustafa Bozbey, 14 bin nüfuslu Karaman Mahallesi'nde talepleri dinledi.

Karaman Merkez Doğukışla Toki sözleşmeleri bugün sona eriyor!

416 konut olarak hayata geçirilen TOKİ Karaman Merkez Doğukışla Vadisi Kentsel dönüşüm projesinde sözleşmeler imzalandı.

Karaman Piri Reis Vadisi Konutları'nda sözleşmeler imzalanacak!

Karaman Doğukışla Vadisi, Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşme imzalama tarihleri belli oldu. Konuyla ilgili TOKİ'den açıklama yapıldı. Açıklamaya göre sözleşme imzala tarihleri 17 Ağustos tarihinde başlayıp 26 Ağustos tarihinde son buluyor.

Meramlılar kentsel dönüşüm nedeniyle Karaman Yolu’nu trafiğe kapattı!

Kentsel dönüşüm nedeniyle evlerinin yarı fiyatına alınmak istenildiğini söyleyen bazı Meramlılar, Karaman Yolu’nu trafiğe kapattı. Grup sözcüsü Seyit Yalçın, “Belediye 'özel sektöre yaptırmayız, biz yapacağız' diyor. Hakkımız gasp ediliyor” dedi

Karaman'ın çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan Karaman'ı 2023 vizyonuna uygun hale getirmek için kolları sıvadı. Çalışkan Karamanda kentsel dönüşüm projeleri ile şehri hak ettiği yere getirmeyi planlıyor.

Haznedar Kentsel Dönüşüm Toplantısı gerçekleşti!

Dönüşüm belirsizliğinin sürdüğü Haznedar'da Kentsel Dönüşüm Toplantısı gerçekleşti. Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman kentsel dönüşüm projesiyle ilgili yapacağı toplantıda hak sahipleriyle bir araya geldi...

Kozcağız'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

Bartın Kozcağız Belediyesi ve Bartın Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliği ile Kentsel dönüşüm toplantısı gerçekleştirildi. Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Tuncay Karaman kentsel dönüşüm Haberi

Tuncay Karaman kentsel dönüşüm


İller Bankasının kentsel dönüşümde etkin olacağını söyleyen İller Bankası Genel Müdürü Karaman "Uzun vadeli krediler veriyoruz. Özellikle altyapı kredilerinde yüzde 6 oranında 20 yıla kadar vade veriyoruz" dedi. 


İller Bankası Genel Müdürü Tuncay Karaman, kentsel dönüşüme ve belediyelere daha fazla hibe ve kaynak üretme noktasında çalışmalar yaptıklarını bildirdi.Karaman, yaptığı yazılı açıklamada, belediyelerin altyapı yatırımlarına finansman desteği sağladıklarını ve yerel yönetimlere düşük maliyetli kredi sağlamak için Dünya Bankası ve Avrupa Yatırım Bankası ile görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirtti. İller Bankası'nın, belediyelerin alt ve üstyapı çalışmalarına yüzde 6 ile 8 arasında değişen oranda faiz verdiğini anımsatan Karaman, şunları söyledi: "Faiz oranlarımızla rakamsal olarak çok oynamıyoruz. Kalkınma ve yatırım bankalarındaki anlık değişimler doğru değil. Biz uzun vadeli krediler veriyoruz. Özellikle altyapı kredilerinde yüzde 6 oramnda...