30 / 04 / 2024

Tuncay Keleş

Tuncay Keleş

3KA İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tuncay Keleş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 240 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Keleşoğlu İnşaat Ark Residence Projesi!

Teslimlerin 2017 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanan Keleşoğlu İnşaat Ark Residence Projesi 3 bin 863 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje daire ve ticari alanlardan meydana geliyor.

Keleş İnşaat Keleş Center Airport iletişim!

Toplam 279 adet rezidanstan meydana gelen Keleş Center Airport Sefaköy'de yükseliyor. Keleş İnşaat Keleş Center Airport iletişim için 0212 662 42 36 satış ofisi telefon numarasıyla irtibata geçebilirsiniz.

Sefaköy Keleş Center Airport nerede?

Keleş Center Airport projesinin arsa alanı Özelleştirme İdaresi'nden 120 milyon TL'ye satın alındı. Proje Keleş İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Peki Sefaköy Keleş Center Airport nerede?

Sefaköy Keleş Center Airport iletişim!

Sefaköy Keleş Center Airport iletişim numarası 0212 662 42 36 olarak belirlendi. Konut, ofis ve ticari birimlerin yer alacağı projede çeşitli sosyal donatı alanları da bulunacak.

Keleş Center Airport satış ofisi!

Keleş Center Airport satış ofisi ile 0212 662 42 36 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Arsası Özelleştirme İdaresi'nden 120 milyon TL'ye satın alınan projenin bu yıl sonunda başlaması öngörülüyor.

Keleş İnşaat Keleş Center Airport Projesi!

Keleş İnşaat Keleş Center Airport Projesi İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde inşa edilecek. Daire, ofis ve ticari ünitelerden oluşan proje 21 bin 288 metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Keleş Center Airport Sefaköy'de hayata geçirilecek!

Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçirilecek proje Keleş Center Airport adıyla satışa sunulacak.Keleş Center Airport projesinin arsası 120 milyon TL'ye Özelleştirme İdaresi'nden satın alınmıştı.

Keleş Center Airport iletişim!

Keleş Center Airport projesi toplam 21 bin 288 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Keleş Center Airport iletişim için 0212 662 42 36 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Keleş Center Airport nerede?

21 bin 288 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Keleş Center Airport Evleri Keleş İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Keleş Center Airport nerede?

Keleş Center Airport projesi!

Keleş İnşaat imzası taşıyan Keleş Center Airport projesi 279 adet rezidans, 272 adet ofis ve 47 adet ticari birimden meydana geliyor.

Keleş Center Airport Sefaköy projesi Aralık'ta başlıyor!

Keleş İnşaat'ın Küçükçekmece Sefaköy projesinde hazırlıklar devam ediyor. Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçirilecek proje Keleş Center Airport adıyla satışa sunulacak. Projenin satışı Aralık ayında başlayacak...

Keleşoğlu Güneşli Ginza fiyat listesi!

7 bin 740 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Güneşli Ginza Evleri Keleşoğlu İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Keleşoğlu Güneşli Ginza fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza fiyat listesi!

Teslimlerin hemen gerçekleşeceği Güneşli Ginza projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Tuncay Keleş Haberi

Tuncay Keleş

3KA İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tuncay Keleş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 240 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.


3KA İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları...