15 / 05 / 2024

tunceli 2014 yol yapımı

tunceli 2014 yol yapımı

Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, kentte bu yıl ulaşım alanında 700 milyon liralık yatırım planlandığını belirterek, bunun Tunceli açısından Cumhuriyet tarihindeki en büyük yatırım olacağını söyledi...

Tunceli'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Tunceli İl Özel İdaresi tarafından Pertek ilçesine bağlı köy ve mezralarda başlatılan yol bakım, onarım ve stabilize çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

Tunceli-Elazığ arası yeni yol ile 30 dakikaya iniyor!

2014 yılında yapımına başlanılan Tunceli-Elazığ arasındaki yolun yüzde 70’i tamamlandı. Yeni yolun bu yıl tamamlanmasıyla iki şehir arasındaki mesafe 30 dakikaya düşmesi bekleniyor.

İzmir Tireliler yeni yol istiyor!

Tire'de Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'in 2014 yerel seçimleri öncesi sözünü verdiği Zincirli Caddesi ile Ceritoğu Sokak'ı birbirine bağlayacak yol, aradan iki yıl geçmesine rağmen yapılmadı.

Tunceli Yeni Mahalle'ye istinat duvarı!

Tunceli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde Yeni Mahalle Ali Koç Caddesi mevkiinde başlatılan yol yapım, onarım ve düzenleme çalışmaları tamamlandı. Ali Baba Mahallesi Niyazi Akı Sokakta taş duvar örme çalışmaları ise devam ediyor.

Tunceli'de yollar yenileniyor!

Tunceli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent genelinde devam eden yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Atatürk Mahallesi sanayi mevkii yolu asfaltlama çalışması tamamlanırken, Moğultay Mahallesi'nde çevre yolları asfalt yama çalışmaları devam ediyor.

Samsun'a 2 bin kilometre yol yapılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin her noktası asfalt ve beton yollarla buluşturuluyor. Yol ağını daha kaliteli hale getirmek için canla başla çalışan Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri 2014 Nisan ayından bu yana 510 kilometre yol yaptı.

İBB yol bakım ve onarım ihalesini FTK İnşaat aldı!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası Yol Bakım Ve Onarım Müdürlüğü 2014/55314 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi...

Altındağ'da 2014'te 35 kilometre yol yapıldı!

Gerçekleştirilen yol açım çalışmalarında Am köylere ağırlık verildi. Aydıncık, Gicik, Kavaklı ve Peçenek köylerinde açılan yeni yollar sayesinde, köylerin şehir merkeziyle bağlantısı kolaylaştı ve mesafe kısaldı.

Yol güvenliğinde 2014 karnesi zayıf!

Yol güvenliğinde 2014 karnesi zayıf. Karayolu trafiğinde 2014 yılı yol güvenliği karnesinin, gerek hız limitlerinin yüksekliği, gerek ise emniyet kemerindeki istisnalar nedeniyle zayıf olduğu belirtildi.

Battalgazi'ye yeni yol geliyor!

Memduh Büyükkılıç, 2014 yaıırım programında yer alan Battalgazi Bulvarı ile Gürpınar Caddesi arasında yer alan 1140 metre uzunluğundaki yeni bir yol çalışmasının başladığını ve bu yılsonunda bu yolun hizmete açılacağını söyledi.

Kent Yol Şişli BLD Anonim Şirketi Kumburgaz Şubesi açıldı!

Kent Yol Şişli BLD Anonim Şirketi Kumburgaz Şubesi, Hüseyin Çorbacıoğlu, Tonguç Çoban tarafından 29 milyon 130 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Aralık 2014'te kuruldu.

Kumru Teyze'ye Tunceli'de 2 kilometrelik yol yapıldı!

Tunceli’de dört haneli mezrada yaşayan, romatizma nedeniyle yürümekte zorlanan ve hastaneye gidip gelirken at sırtında taşınan 61 yaşındaki Kumru Sezgin için iki kilometrelik stabilize yol yapıldı.

Benli Yol Yapım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Benli Yol Yapım İnşaat Anonim Şirketi, Deniz Aral Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Kasım 2014 tarihinde Başakşehir, Demirciler Sanayi Sitesi, B8 Blok'ta kuruldu.

tunceli 2014 yol yapımı Haberi

tunceli 2014 yol yapımı


Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, kentte bu yıl ulaşım alanında 700 milyon liralık yatırım planlandığını belirterek, bunun Tunceli açısından Cumhuriyet tarihindeki en büyük yatırım olacağını söyledi.


Güner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü Tunceli Şube Şefliğince 2013 yılında asfaltlama, çığ tünelleri uzatma işi, kaldırım, üst geçit ve yol güvenlik önlemleri için yaklaşık 50 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.


Ulaşım yatırımlarının şehrin gelişmesine ve dışarıya açılmasına vesile olduğunu dile getiren Güner, "Biz halka kucağımızı, gönlümüzü açıyoruz ama halka gönlümüzü, kucağımızı açarken, halkın gönlünü, kucağını da dostlarıyla, akrabalarıyla buluşturmaya çalışıyoruz" dedi.


Vali Güner, 2014 yılının Tunceli için Milat olacağını ifade ederek, Tunceli'yi Elazığ'a bağlayan mevcut karayolunun yeni güzergahında yapacakları 3 şeritli yolun 115 milyon liraya mal olacağını, bu yolun yapılmasının ardından Pertek...