01 / 05 / 2024

Tunceli Çemişgezek projesi

Tunceli Çemişgezek projesi

T.C Orman ve Su İşleri Bakanlığı, DSİ Genel Müdürlüğü, DSİ 9. Bölge Müdürlüğü tarafından; Tunceli-Çemişgezek projesi için 27 Ocak 2015 günü saat 13:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

TOKİ Tunceli İlk Evim kuraları çekildi! Tunceli TOKİ kura sonucu 22 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak hayata geçirilecek olan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Tunceli'de de yükselecek olan konutlar için kura çekilişleri gerçekleştirildi.

TOKİ Tunceli Merkez 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Tunceli Merkez ilçesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün. İşte TOKİ Tunceli Merkez ilçesinin sosyal konut projesi detayları…

TOKİ Tunceli Mazgirt 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Tunceli Mazgirt ilçesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün. İşte TOKİ Tunceli Mazgirt ilçesi sosyal konut projesi detayları…

TOKİ Tunceli Hozat 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Tunceli Hozat ilçesinde ayda sadece 2 bin 280 TL taksitle konut sahibi olabilmek mümkün. İşte TOKİ Tunceli Hozat ilçesi sosyal konut projesi detayları…

6 soruda TOKİ Tunceli Sosyal Konut Projesi 2022! Tunceli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Tunceli 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Tunceli projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Tunceli 2022 hangi ilçelerde yapılacak? 

TOKİ Tunceli Merkez projesi için düğmeye bastı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tunceli Merkez projesi için start verdi. 

Devlet, Tunceli'de evleri yanan ailelerin yaralarını saracak!

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde çıkan yangında evleri zarar gören aileler için çalışma başlatıldığı belirtildi.

TOKİ Tunceli Hozat 2020 başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nın Tunceli Hozat projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor.

TOKİ Tunceli Hozat başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tunceli Hozat projesi satışa çıktı.

TOKİ Tunceli Çemişgezek 348 konut ihalesi bugün!

TOKİ Tunceli İli Çemişgezek İlçesi 348 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün...

Tunceli Çemişgezek TOKİ 348 konut ihalesi 27 Haziran'da!

Tunceli Çemişgezek 348 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Tunceli 348 konut ihalesi 27 Haziran'da!

Tunceli İli, Çemişgezek İlçesi 348 Adet Konut Ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Haziran 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ Tunceli projesi 27 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Tunceli İli, Çemişgezek İlçesi 348 Adet Konut Ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Tunceli Çemişgezek projesi Haberi

Tunceli Çemişgezek projesi

T.C Orman ve Su İşleri Bakanlığı, DSİ Genel Müdürlüğü, DSİ 9. Bölge Müdürlüğü tarafından; Tunceli İli, Hozat, pertek ve Çemişgezek ilçeleri sınırlarında ''Tunceli-Çemişgezek Projesi Cevizlidere Barajı ve Sulaması ile Malzeme Ocakları, Kırma Eleme Tesisi, Yıkama Eleme Tesisi ve Beton Santrali projesinin yapılması planlanmaktadır.  Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Hozat İlçe Kültür Merkezi

Toplantı Saati: 13:00

Toplantı Tarihi: 27/01/2015

Proje Sahibi: T.C Orman ve Su İşleri...