03 / 05 / 2024

Tunceli FETÖ

Tunceli FETÖ

Tunceli'de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması çerçevesinde bağlantıları tespit edilen bir gündüz bakımevi, bir ilkokul, bir ortaokul, 2 lise ve 3 derneğin faaliyetlerine son verildi.

Ankara Altındağ’da FETÖ'ye arsa verilmedi!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Belediye Başkanlığı yaptığı süre boyunca, FETÖ’ye Altındağ’dan bir karış toprak, Altındağ Belediyesi’nden bir kör kuruş para verilmediğini söyledi.

Çorum'da FETÖ'nün gayrimenkulleri ucuza satıldı!

Çorum'da, FETÖ ile bağlantısı sebebiyle kayyum atanan iki şirket bünyesinde bulunan ve piyasa değeri yaklaşık 90 milyon lira olan gayrimenkullerin, 1 Kasım 2015'teki seçimlerin ardından yaklaşık 2 milyon 700 bin liraya 18 ay taksitle satıldığı belirlendi.

Tapu ve Kadastro Şube Müdürü FETÖ'den tutuklandı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ'ye yönelik soruşturması kapsamında gözaltına alınan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Şube Müdürü ve bir askeri ataşe tutuklandı.

FETÖ'den ABD’de büyük emlak dolandırıcılığı!

Uluslararası hukuk firması Amsterdam & Partners, ABD’nin Ohio eyaletinde faaliyet gösteren Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile Ohio'da emlak dolandırıcılığından 19 milyon dolar gelir elde ettikleri gerekçesiyle bu okulların soruşturulması için yetkili makamlara resmi başvuruda bulundu.

Irak'taki 38 FETÖ okuluna el konuldu!

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi bölgesinde faaliyet gösteren FETÖ’ye ait biri üniversite olmak üzere 38 okulun yönetimine el konuldu. Örgütün Irak imamının da bölgeye girişine yasak getirildi.

Tapuda FETÖ bitti, işlemler hızlanacak!

FETÖ’cülerin mal kaçırmasını önleyen tapu dairelerindeki yoğunluk bitiyor. BİMER yoluyla ihbarla mallara tedbir konulmayacak, mahkeme kararı beklenecek. Tapu işlemleri hızlanacak.

FETÖ'ye ait 15 milyar liralık gayrimenkul devlete geçti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, FETÖ'ye ait okul, yurt ve vakıfların içerisinde olduğu toplam 15 milyar liralık taşınmazın devlete geçtiğini bildirdi.

İstanbul’da dolandırıcılar FETÖ yalanıyla ev sattırdı!

15 Temmuz darbe girişiminin ardından taktik değiştiren dolandırıcılar, kendilerini FETÖ ile mücadele eden polis ve savcı olarak tanıtıp İstanbul’da yaşlı bir kadının 750 bin dolarını dolandırdı.

Erzurum'daki FETÖ bağlantılı usulsüz arsa satımı davasında son durum!

Aziziye'de bir arsanın "belediye başkanlığınca sahte belge düzenlenerek FETÖ/PDY'ye finans sağlamak üzere satışının sağlandığı" iddiasına ilişkin eski Belediye Başkanı Cengiz'in de aralarında bulunduğu 11'i tutuklu 36 sanığın yargılanmasına devam edildi

FETÖ'nün TMSF’ye devredilen şirketleri nasıl satılacak?

FETÖ soruşturmalarıyla el konan ve TMSF’ye devredilen şirket sayısı 200’ü buldu. Böylece Türkiye’nin en büyük holdinglerinden biri haline gelen TMSF, envanter çıkarmak için sahaya çıktı. Bir ay içinde tamamlanacak çalışma sonunda, satış, birleşme veya kapatmalar gündeme gelecek.

Abdullah Özgören'e FETÖ gözaltısı!

İznik'in tanınmış işadamlarından emlak zengini Abdullah Özgören, FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Özgören'in evinde de 1 dolar bulundu.

FETÖ'cü 60 işadamının mal varlığına el konuldu!

FETÖ ile bağlantılı 5 bin şirketi mercek altına alan Maliye, 210 firmaya 2.7 milyar lira para cezası kesti. 60 işadamının daha mal varlıklarına el konuldu.

FETÖ, İstanbul Park'ı cezaevi yapacaktı!

Asker uniforması giyen FETÖ'cü canilerin darbe girişiminden önce Formula 1 yarışlarına da ev sahipliği yapan İstanbul Park’ta keşif ve inceleme yaptıkları ve burayı cezaevi olarak kullanmayı planladıkları ortaya çıktı.

Tunceli FETÖ Haberi

Tunceli FETÖ

Tunceli'de darbe girişiminin ardından başlatılan Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) soruşturması çerçevesinde aralarında asker, polis, hakim ve savcıların da bulunduğu 17 kişi tutuklanırken, 125 kişi açığa alındı.



Tunceli Valiliği, 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili başlatılan soruşturmaya ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, kentteki çalışmalarda bir general, bir albay, 2 yarbay ve 2 subayın tutuklandığı belirtilerek, bir subayın adli kontrol kararı ile serbest bırakıldığı, İl Jandarma Alay Komutanı ile 6 subay, 3 astsubay ve bir uzman çavuşun açığa alındığı bildirildi. Kentte bir 2’nci sınıf emniyet müdürü, iki 3’üncü sınıf emniyet müdürü, 3 emniyet amiri, 25 komiser ve 49 polis memurunun açığa alındığı kaydedilen açıklamada, “Bir emniyet amiri, bir komiser ve bir komiser yardımcısı adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken, bir...