17 / 05 / 2024

Tunceli Ovacık park

Tunceli Ovacık park

Tunceli’nin Ovacık İlçe Belediyesi ve Turan Günata ailesinin ortak çalışmasıyla yapılan yeni çocuk parkı, tamamlandı. Parka Günata ismi verildi.

Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Natura Ovacık, Forum Ankara’ya yakın konum konumda yükseliyor. Fırat Life Style ve Ata Yıldız tarafından hayata geçirilen Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta. İşte Natura Ovacık ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Karabük Ovacık'ta 770 bin liraya 3+1! 

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Karabük Ovacık 2022 sosyal konut projesinin bilinmeyenleri belli oldu. Peki TOKİ Karabük Ovacık projesinde toplam kaç daire inşa edilecek? İşte 12 soruda TOKİ Karabük Ovacık 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ kamusal büyük park alanları için danışmanlık hizmeti alacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamusal büyük park alanları ile ilgili mühendislik, peyzaj mimarlığı ve mimarlık tasarım hizmetleri  için danışmanlık hizmeti alacak.

Tunceli Ovacık TOKİ konutlarında son durum ne?

Tunceli Ovacık'ta 2017'de TOKİ konutlarının kuraları çekildi. O tarihte inşaatına start verilen TOKİ konutlarının tesliminin 2018'in sonunda yapılması planlanıyordu. Ancak teslimler henüz yapılmadı, vatandaşlar mağdur olduklarını dile getirdi.

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Gültepe K-Park Otoparkı yenilendi!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yerel seçimlerde verdiği otopark için verdiği sözü yerine getirerek K-Park Otopark'ında yenileme çalışmaları yaptırdı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgürlük Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgürlük Parkı Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Tunceli Ovacık'ta yapılması planlanan yatırım projeleri mecliste!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde yapılan veya yapılması planlanan yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tunceli Ovacık'ta köylülerin kullandığı araziler şirketlere tahsis edildi!

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde Köseler köyü sınırları içinde bulunan 508 ve 510 parsel numaralı araziler, bir şirkete 49 yıllığına tahsis edildi...

Esenyurt'ta İSKİ arazisine 6 dönümlük park yapılıyor! 

Ekrem İmamoğlu, Esenyurt'taki İSKİ arazisine 6 dönümlük park yapılması için talimat verdi...

Ayvalık Tabiat Parkı imara mı açılıyor?

11 Şubat 2019’da ihaleye çıkan Ayvalık Parkı için Ayvalık halkı imza kampanyası başlattı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ise Ayvalık Parkı’nın doğal kalmasını talep etti.

Tunceli'de bazı köylerin boşaltılıp evlerin yıkılacağı iddiası!

Tunceli Ovacık Kaymakamlığı, bazı köylerin tahliye edileceği ile ilgili çıkan haberle ilgili "İlçemizde hiçbir köy için köy boşaltma kararı bulunmamaktadır ve yapılan haberler asılsızdır" açıklamasında bulundu.

Gölcük Tabiat Parkı’na bungalov ve otel inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi, Gölcük Parkı'nda bungalov ve otel inşaatına başladı. Park, 2040 yılına kadar Bolu Belediye Başkanlığı'na devredildi.

Tunceli Ovacık park Haberi

Tunceli Ovacık park

Tunceli’nin Ovacık İlçesinde Kandolar Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerine yapılan parkın giderlerinin bir kısmını Turan Günata ailesi, bir kısmını da Ovacık Belediyesi ve bazı mühendisler karşıladı. Ayrıca, park üzerinde vatandaşlar için spor ve oturma alanları oluşturuldu. Her dakika çocukların oyun oynadığı parka, Günata ismi verildi.



Özgür...