10 / 05 / 2024

tuncelideki kayak tesisleri

tuncelideki kayak tesisleri

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca 4,5 milyon liralık bir yatırımla yaptırılan kayak tesisi yörenin yeni cazibe merkezi oldu.

Derbent Aladağ kayak merkezine kavuşuyor!

Konya Valisi Yakup Canbolat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Derbent Aladağ’da kurulması planlanan kayak tesisleri alanında incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa GAP SUKAY Tesisleri açıldı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, GAP SUKAY Tesisleri'nin açılış törenine katıldı. GAP SUKAY'da, su üstü kayak ve su sporları yapılabilecek.

Sarıkamış Kayak Tesisleri yarın açılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, geçtiğimiz aylarda PKK’lı teröristlerin düzenlediği saldırı sonucu zarar gören Sarıkamış Kayak Tesislerinin pazartesi günü yeniden hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Palandöken kayak tesislerine Erzurum Büyükşehir Belediyesi talip oldu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın ( ÖİB ), Erzurum ’daki Palandöken kayak tesisleri için açtığı ihaleye teklif gelmedi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kayak tesislerine talip olduğunu belirtti.

Palandöken kayak tesisleri ihalesine teklif gelmedi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın ( ÖİB ), Erzurum ’daki Palandöken kayak tesisleri için açtığı ihaleye teklif gelmedi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kayak tesislerine talip olduğunu belirtti.

Palandöken ve Konaklı Kayak Tesisleri başvuruları uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından ihale edilen ve Erzurum Palandöken Kayak Tesisi ve Konaklı Kayak Tesisi'nde yer alan taşınmazların ihaleleri için önyeterlilik başvurusu ve son teklif verme tarihi 30 Temmuz'a kadar uzatıldı.

Palandöken ve Konaklı Kayak Tesisleri özelleştiriliyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Erzurum, Palandöken ilçesi Palandöken Kayak Tesisi ve Konaklı Kayak Tesisinde yer alan taşınmazlar 49 yıl süreyle “İşletme Hakkının Verilmesi”, taşınır varlıklar ise “Satış” yöntemiyle ihale edilecek

Ardahan'da kayak sezonu başladı!

Yalnızçam Uğurludağ Kayak Tesisleri, dün hizmet vermeye başladı. Tesislerdeki yeni pistlerler ilk kez görücüye çıktı. Halk, Vali Seyfettin Azizoğlu'nun talimatı doğrultusunda bu hafta sonu kayak tesislerini ücretsiz kullanıyor...

Zigana Dağı'nda kar yağışı turizmcileri mutlu etti!

Gümüşkayak Tesisleri yetkilisi Bayram Yakut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gümüşhane'nin Torul ilçesinin 2 bin 100 rakımlı Zigana Dağı'nda iki gündür aralıklarla etkili olan kar yağışı, turizmcilerin yüzünü güldürdü...

Palandöken tesisleri ve SGK'nin otelleri satılıyor!

Cumhuriyet Gazetesi'nin haberine göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığını yaptığı Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun yeni kararlarına göre, Palandöken Kayak Tesisleri, SGK'nin otelleri, Karayollarının taşınmazları, limanlar satılıyor...

Palandöken'de haftasonu kayak ve kızak keyfi vardı!

Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde hafta sonu kayak ve kızak keyfi yaşandı. Hafta sonu tatili nedeniyle yoğunluğun yaşandığı Palandöken Kayak Merkezi pistlerinde, kayak şov görüntüleri oluşuyor...

Yerli ve yabancı turistler Ilgaz Kayak Merkezi'ne akın etti!

Türkiye 'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan, uzun ve alternatif pistleriyle dikkati çeken Ilgaz Kayak Merkezi'ne çevre il ve ilçelerden kayakseverler ilgi gösteriyor.

Palandöken Kayak Merkezi yılbaşına hazır!

Türkiye' nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan ve de yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Palandöken Kayak Merkezi'ne kayak severler yoğun ilgi gösteriyor...

tuncelideki kayak tesisleri Haberi

tuncelideki kayak tesisleri


Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca 4,5 milyon liralık bir yatırımla yaptırılan kayak tesisi yörenin yeni cazibe merkezi oldu.

Kar kalınlığının 1,5 metreyi aştığı Ovacık'ta hizmete açılan kayak tesisi, Elazığ, Erzincan, Malatya, İstanbul başta olmak üzere birçok ilden gelen kayakseverlere konaklama ve kayak yapma imkanı sunuyor.

Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki yıl önce hizmete giren tesise gün geçtikçe ilginin artığını belirterek, şunları söyledi:

"Kayak tesisinin Ovacık ilçesine büyük katkısı var. Kış dönemi bizim en çok sıkıntı çektiğimiz dönem. Bunun nedeni karın yağması ve insanların büyükşehirlere gitmesi. Ama bu yıl kayak tesisi kayak tesisinin hem sosyal açıdan hemde ilçeye ekonomik olarak katkısı büyük olmaya başladı. Esnaf kışın altı ay boyunca hakikaten sıkıntılar yaşıyordu, bu hem esnaf açısından...