18 / 05 / 2024

Tünektepe ihalesi

Tünektepe ihalesi

Antalya Büyükşehir Belediyesince hazırlanan "Tünektepe Projesi"nin ihalesi, canlı yayında yapıldı.

Tünektepe Projesi’ne Meclis’ten onay!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin dünya çapındaki vizyon projelerinden Tünektepe Projesi için Büyükşehir Meclisi’nden onay çıktı.

Muğla'da belediyeden kiralık akaryakıt istasyonu! İhalesi 27 Temmuz'da!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Köprübaşı Mahellesi Kavacık Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Merkez Bankası 20 ton altın tutarında swap ihalesi açtı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 20 ton altın tutarında üç ay vadeli altın swap ihalesi açtı. Döviz Karşılığı Altın Swap Piyasası geçen Ekim ayında açılmıştı.

TOKİ 100 proje için tanıtım dosyası hazırlatacak! İhalesi yarın!

TOKİ Tarafından Yapılacak 100 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması 2. Paket Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ 2 şehirde zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Kars ve Aydın İllerinde İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Mardin Söğütözü 110 konut ihalesi yarın!

Mardin ili Derik ilçesi, Söğütözü mahallesinde 110 adet konut ve 3 dükkanlı ticaret ile 1 adet cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak. 

Türk Kızılay'dan Adıyaman'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Adıyaman'da kat karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. Firmaların ihale zarflarını en geç 04.09.2020 günü saat 11:00’a kadar Türk Kızılay Adıyaman Şube Başkanlığına göndermiş olmaları gerekiyor.

TOKİ 2 bölgede zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Türkiye Şeker Fabrikaları'ndan Elazığ'da inşaat yapım işi ihalesi!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Elazığ Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Elazığ'da inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştirecek.

TOKİ 50 proje için tanıtım dosyası hazırlatıyor! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tarafından Yapılacak 50 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması Hizmet Alım İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Gaziantep'te zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Gaziantep İlinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli'de zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Denizli İlinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Bursa'daki 3 bin 200 konut için zemin etüt hazırlama ihalesi!

Bursa İli Genelinde Yapılacak 3200 Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya'da zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Konya İli Genelinde Yapılacak 2283 Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Tünektepe ihalesi Haberi

Tünektepe ihalesi

Tünektepe Projesi'nin ihalesi yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesince hazırlanan "Tünektepe Projesi"nin ihalesi, yıllık bir milyon 660 bin lira işletme bedeliyle canlı yayında yapıldı.


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İhaleye kapalı usul iki dosya sunuldu. Komisyon üyeleri, dosyadaki evrakı incelendi.


İhaleyi Çağdan Mühendislik ile Aska Otomotiv kazandı


Kıyasıya çekişmenin yaşandığı ihale en az 5 bin lira artırımla başladı. Yaklaşık 1,5 saat süren ve 66 tur yapılan ihaleyi bir milyon 660 bin lira teklif veren Çağdan Mühendislik ile Aska Otomotiv ve Petrol Ürünleri Ticaret AŞ iş ortaklığı kazandı. İhaleyi kazanan yüklenici firma, 29 yıl süreyle tesisi işletecek.


Genel Sekreter Ekici, konuya ilişkin açıklama yaptı. Ekici, "Burada 30 oda, 60 yatak, teleferik alt ve üst istasyonlarının alanı, teleferiğimiz, sahilde 6 metrekare büfe,...