13 / 05 / 2024

Tur Assist

Tur Assist

Tur Assist Genel Müdürü Fenercioğlu, sigorta şirketleri ile müşteri talepleri doğrultusunda alanlarını genişleterek, restorasyon hizmeti de vermeye başladıklarını söyledi.

İnce Tur Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

İnce Tur Seyahat Acentesi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman    İnce tarafından kuruldu.

Özyilmaz Tur Turizm Seyahat Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Özyilmaz Tur Turizm Seyahat Organizasyon Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turan tarafından kuruldu.

Pak Tur Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Tur Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad    Ashıq ve Sabır Hussaın Awan ortaklığında kuruldu. 

Mahir Tur Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahir Tur Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Maher A.F. Fadhıl tarafından kuruldu. 

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi açıldı!

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi bugün 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Letan Seyahat Tur Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Letan Seyahat Tur Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Levent Karadoğan tarafından kuruldu. 

Avcılar Atatürk Stadyumu tur şirketine kiralandı!

Avcılar Belediyesi tarafından Atatürk Stadyumu gelir getirsin diye bir tur şirketine kiraya verildi. Şirket alanda otomobil satışına başladı.

Semıramıs Tur Turizm Gıda Reklam Ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semıramıs Tur Turizm Gıda Reklam Ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Omar Imad Taha Al-Badrı tarafından kuruldu. 

Google Tur Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Google Tur Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Najafı Ghelejlou tarafından kuruldu.

Aras Sözcü Tur Turizm Transfer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Sözcü Tur Turizm Transfer Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Aslan tarafından kuruldu. 

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. açıldı!

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

4 Mevsim Tur Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 Mevsim Tur Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Ağat tarafından kuruldu.

Ayzen Tur Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayzen Tur Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Çelebi tarafından kuruldu. 

Tur Assist Haberi

Tur Assist

Günümüzde organizasyonlar için adrese çiçek gönderilmesinden hava ambulansı organizasyonuna, çilingir çağrılmasından kuru temizlemeye kadar birçok konuda asistans hizmetlerinden faydalanılıyor. Sigortalı internet sitesinin haberine göre acil bir ihtiyaç durumunda ilk akla gelen asistans hizmetleri, günümüzde belki de en fazla sigorta sektöründe kullanılıyor. 



Sigorta poliçelerinin gizli kahramanı olarak gösterilen asistans hizmetlerinde farkındalık yaratan şirketler ise rakiplerinden bir adım önde oluyor. Bu alanda hizmet veren Tur Assist'in Genel Müdürü Cemal Fenercioğlu'da "Artık sigortalılar asistans hizmetlerini biliyor ve tanıyor; ne gibi haklan olduklarının farkındalar" dedi. 



Asistans hizmetlerinin talep edilir noktaya ulaştığını kaydeden Fenercioğlu, "Tüm süreçlerde sigortalının bilgilendirilmesine ve hizmette gri bir nokta kalmamasına özen gösteriyoruz" şeklinde konuşuyor. Fenercioğlu lTur Assist'in asıl işinin acil yardım hizmetleri olduğunu söyleyen Fenercioğlu, bu yıl sigorta şirketleri ve müşterilerin talepleri...