21 / 05 / 2024

Tur Operatörleri Dönem Sözcusü Cem Polatoğlu

Tur Operatörleri Dönem Sözcusü Cem Polatoğlu

Tur Operatörleri Dönem Sözcusü Cem Polatoğlu: Bu hafta ve önümüzdeki hafta için yapılan rezervasyonlarda yüzde 20-30'luk iptaller var. Olaylar devam ederse faturası ağır olur, dedi.

Konut almak için en uygun dönem!

ÜİK 2019 Kasım ayı konut satış istatistiklerini değerlendiren AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkutoğlu, "Gayrimenkul her dönem, yatırımcısı için güvenli bir liman olmuştur. Uygun fiyat avantajlarından yararlanmak için en uygun dönem" dedi...

Sinpaş GYO ara dönem finansal raporunu açıkladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda ara dönem finansal raporunu açıkladı.

Emlak Konut GYO ara dönem finansal raporunu açıkladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda ara dönem finansal raporunu açıkladı.

Metal GYO ara dönem finansal bilgilerini yayınladı!

Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., ara dönem finansal bilgilerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Metal Gayrimenkul ara dönem faaliyet raporunu açıkladı!

Metal Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem konsolide olmayan faaliyet raporunu açıkladı.

Özderici GYO ara dönem faaliyet raporunu açıkladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem konsolide olmayan faaliyet raporunu açıkladı.

Reysaş GYO ara dönem finansal raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem finansal mali raporunu yayınladı.

Akmerkez GYO ara dönem finansal bilgilerini açıkladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, 6 aylık ara dönem özet finansal bilgilerine ilişkin sınırlı denetim raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Nurol GYO ara dönem faaliyet raporunu açıkladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem konsolide olmayan faaliyet raporunu açıkladı.

Alarko GYO ara dönem faaliyet raporunu açıkladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem konsolide olmayan faaliyet raporunu açıkladı.

Kuyumcukent Gayrimenkul ara dönem faaliyet raporunu açıkladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem konsolide olmayan faaliyet raporunu açıkladı.

Vakıf GYO ara dönem faaliyet raporunu açıkladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem konsolide olmayan faaliyet raporunu açıkladı.

İdealist GYO ara dönem faaliyet raporunu açıkladı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem konsolide olmayan faaliyet raporunu açıkladı.

Tur Operatörleri Dönem Sözcusü Cem Polatoğlu Haberi

Tur Operatörleri Dönem Sözcusü Cem Polatoğlu


Gezi Parkı eylemleri, dünyada en fazla ziyaretçi çeken 6'ncı şehir olan İstanbul'da rezervasyon iptallerine yol açtı. 


Tur Operatörleri Dönem Sözcüsü Cem Polatoğlu, yaklaşık bir hafta süren eylemlerin turizm sektörünü olumsuz etkilerdiğini söyledi. İçinde bulunduğumuz hafta ve önümüzdeki hafta için rezervasyon yaptıranların yüzde 20-30'unun gelmekten vazgeçtiğini belirten Polatoğlu, olayların devam etmesi durumunda faturanın ağır olacağı uyarısında bulundu. 


AA muhabirine açıklamalarda bulunan Polatoğlu, sağduyu çağrısında bulundu. Turistin huzurlu şehirleri tercih ettiğini, İstanbul'un da dünyadaki rakipleri arasında en huzurlu şehirlerden biri olduğunu kaydeden Cem Polatoğlu, "Şahsıma ait şirketlerde bu hafta ve önümüzdeki hafta için yapılan rezervasyonda önemli oranda iptaller oldu. İptaller konusunda kesin bir rakam veremiyoruz ancak bu hafta ve önümüzdeki hafta için yapılan rezervasyonlarda yüzde 20-30'luk iptaller var. Olaylar devam ederse faturası ağır...