22 / 07 / 2024

tur paket tercihi

tur paket tercihi

Yabancı ziyaretçilerin yaklaşık yüzde 44 'ü, paket tur satın alarak, Türkiye'yi ziyaret etti. Almanya'dan gelenlerin yüzde 64'ü paket turları kullanırken Rusya pazarında yüzde 82 oldu.

Tur operatörlerinin desteği 100 yolcu kapasitesine bağlandı!

Tur operatörlerinin uçak başına 6 bin dolar destek alabilmesi için uçağın en az 100 yolcu kapasiteli olması gerekiyor.

TOKİ 7. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 7. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:30'da yapılacak.

TOKİ 6. paket danışmanlık hizmet alım işi 2. oturum ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında farklı yerlerde yapılacak olan konut, sosyal donatı ve eğitim yapıları yerleşim alanları ile kentsel tasarım uygulama projeleri 6. paket danışmanlık hizmet alımı işi 2. oturum ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ 8. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 8. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 7. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 7. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 6. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 6. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 5. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 5. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.

TOKİ 6. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi yarın!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 6. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 5. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi yarın!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 5. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleşecek.

TOKİ 4. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında 4. paket yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleşecek.

TOKİ 3. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında 3. paket yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.

TOKİ 2. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ idaresi uygulamaları kapsamında 2. paket yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleşecek.

TOKİ 1. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında 1. paket yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.

tur paket tercihi Haberi

tur paket tercihi

AKTOB Araştırma Birimi tarafından hazırlanan Avrupa Seyahat Pazarında Türkiye'nin Yeri ve Analizi Araştırması'nda paket tur satışlarına ilişkin bilgiler de yer aldı. 



Türkiye'nin en büyük pazarı Almanya'dan gelenlerin % 64'ü paket turlan kullandı. Bu oran Rusya pazarında % 82 oldu. Yurtdışında yaşayan vatandaş ziyaretçilerin paket tur kullanma oranı ise % 4 gibi oldukça düşük seviyelerde seyretti. Öte yandan en çok ziyaretçinin geldiği pazarlardan Gürcistan'da paket kullanım oranı da % 1 dolayında kaldı. İlk 10 pazar içinde yer alan İngiltere'den gelişlerde % 60 dolayında paket tur kullanıldı. Benzer oran Hollanda pazannda da yakalandı. 

Paket kullanım oranı İskandinavya pazarında da % 70'lere yaklaştı. 

Paket turda en yüksek seviye Japonya'da elde edildi. Bu ülkeden gelenlerin °/o 85'i paket turları tercih etti.


Ekonomi...