15 / 05 / 2024

Tural Karimov

Tural Karimov

MTK Group İnşaat Danışmanlık Nakliye ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tural Karimov tarafından 10 bin liralık sermaye ile 7 Ocak'ta Küçükçekmece, Ata Kent Mahallesi'nde kuruldu.

Cırrus Otelcilik Limited Şirketi Kuruldu!

Cırrus Otelcilik Limited Şirketi Beyoğlu’nda 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Evrim Tural tarafından kuruldu.

Turallar Yapı İnşaat Taahhüt Ve Oto Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turallar Yapı İnşaat Taahhüt Ve Oto Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Canseri Tural, Serhat Berk Tural ve Vedat Tural ortaklığında kuruldu.

Tural Mobilya İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tural Mobilya İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Tural ve Yavuz Tural ortaklığında kuruldu.

Termopak Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Termopak Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 210 bin TL sermaye bedeli ile Havva Ruhsar Turalı ve Mehmet Semih Turalı ortaklığında kuruldu.

Turallar Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turallar Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Tural ve Ahmed Tural ortaklığında kuruldu. 

Belvü İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Belvü İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Oğuz ve Fahri Tural ortaklığında kuruldu. 

Tural Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tural Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Turan İslam tarafından kuruldu.

Ahmet Arslan: Batı'da ne varsa Doğu'da da o olsun!

"Batı'da ne varsa Doğu'da da o olsun" diyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan'ı Ahmet Arslan, "Batıda talep var dolayısıyla arz oluşturalım, Doğu'da talep yoksa da biz arzı oluşturalım." şeklinde konuştu.

Sertaç Karaağaoğlu, Akfen GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Genel Müdürü Vedat Tural'ın genel müdürlük görevi sona erdi ve bunun üzerinde yönetim kurulu kararıyla şirketin yeni genel müdürü Sertaç Karaağaoğlu oldu.

Ünye Belediyesi'nden iş yerlerine yeni düzenlemeler!

Çamyar:''Binaların cephelerindeki tente ve benzeri görüntüleri şık bir görüntüye kavuşturalım istedik. İmar kirliliğine izin vermeden, güzel bir görüntüye kavuşması ile ilgili bu olguyu yasal bir zemine oturtalım diye böyle bir çalışma yürüttük" dedi.

Moskova İbis Otel hizmete açıldı!

Akfen GYO tarafından Rusya'da yatırımı gerçekleştirilen 317 odalı İbis Otel Moskova, 16 Temmuz itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Vedat Tural, yeni bir oteli daha hizmete açmaktan dolayı memnun olduklarını ifade etti.

İbis Otel Moskova hizmete girdi!

AKFEN GYO tarafından Rusya’nın başkenti Moskova’da yatırımı yapılan İbis Otel Moskova, dün itibariyle hizmet vermeye başladı. Tural, “Türkiye, Rusya ve KKTC’de faal otellerimizin sayısı toplam 18 oldu” dedi.

Gürsel Öngören: Müteahhite not sistemi getirilsin!

Prof. Dr. Öngören, halkın gönül rahatlığıyla gayrimenkul alması için yeni bir sisteme ihtiyaç olduğunu belirterek, "Türkiye'nin de AAA dereceli müteahhitleri olsun. Müteahhitleri zandan kurtarmak için rating kuruluşu oluşturalım" dedi.

Tural Karimov Haberi

Tural Karimov

MTK Group İnşaat Danışmanlık Nakliye ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tural Karimov tarafından 10 bin liralık sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu. 


MTK Group İnşaat Danışmanlık Nakliye ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  iş konusu; İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları...