15 / 05 / 2024

Turan Barış Arpacı kimdir

Turan Barış Arpacı kimdir

Premium lastik segmentinin lideri Türk Pirelli bünyesine deneyimli bir ismi daha kattı. Pirelli Türkiye İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Turan Barış Arpacı getirildi.

Md Turan Group Yapı İnşaat Gıda Tekstil Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Turan Group Yapı İnşaat Gıda Tekstil Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Turan ve Savaş Turan ortaklığında kuruldu.

Arda Turan Londra'dan 22 milyon TL'ye ev aldı!

Barça ile yol ayrımında olan ve adı Galatasaray da dahil olmak üzere birçok takımda top oynayan ünlü futbolcu Arda Turan Londra'dan 22 milyon TL'ye ev aldı.

Ergün Turan: Akyazı Spor Kompleksi'nde sona yaklaştık!

TOKİ Başkanı Turan: "Ülkemizde birçok özelliği ile ilkleri barındıran Akyazı Spor Kompleksi'nde sona yaklaştık" dedi.

M. Ergün Turan: Artık barınma değil yaşam alanı yapıyoruz!

TOKİ, yeni bir kimliğe bürünüyor. TOKİ Başkanı Turan, ‘barınma merkezi’ olmaktan çıkıp ‘yaşam alanları’ üretmeye başladıklarını, şehir parklarıyla da imajlarını değiştireceklerini söylüyor.

Ergün Turan: Artık barınma değil yaşam alanı yapıyoruz!

Kötü mimari, tek tip bloklar, inşaat yoğunluğu ve pahalı konutlarıyla eleştirilen TOKİ, yeni bir kimliğe bürünüyor. TOKİ Başkanı Turan, ‘barınma merkezi’ olmaktan çıkıp ‘yaşam alanları’ üretmeye başladıklarını söyledi.

Pirelli Türkiye İnsan Kaynakları Direktörlüğü'ne Turan Barış Arpacı geldi!

Premium lastik segmentinin lideri Türk Pirelli bünyesine deneyimli bir ismi daha kattı. Pirelli Türkiye İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Turan Barış Arpacı getirildi.

TOKİ 100 bin öğrencinin barınma sorununu çözecek!

TOKİ Turan, "İdare'nin 57 bin 852 kişi kapasiteli 166 yurt ve pansiyon uygulaması bulunuyor. Proje ve ihale aşamasındaki toplam 43 yurt ve 13 pansiyonla TOKİ, yaklaşık 100 bin öğrencinin barınma sorununa çözüm üretmiş olacak" dedi.

Mehmet Ergün Turan: TOKİ vatandaşlarla barışık bir kuruluştur!

TOKİ Başkanı Turan: ''TOKİ'nin, belli projelerden kaynaklanan dava yükleri olmuş. Bunun üzerinden bir spekülasyon oluşturulmaya çalışılıyor. TOKİ vatandaşlarla barışık, onlar için dost eli bir kuruluştur''

Ajda Pekkan kafe-lokanta-bar zinciri kuruyor!

Şarkılarıyla sevenlerini coşturan Ajda Pekkan, artık midelerine de hitap edecek. Ünlü yıldız, şarkıcılık moda tasarımı, yazarlık derken şimdi de yeme-içme işine el attı. Posta'nın haberine göre, Pekkan 'Ajda' adıyla kafe-lokanta-bar zinciri kuracak.

Barış Life 1 Evleri'nde 190 bin liraya 3+1 daire!

Esenyurt'ta yer alan Barış Life 1 fiyatları 100 bin liradan başlayıp, 190 bin liraya kadar değişiyor...

Barış Aydın: Kentsel dönüşümde doğru hamleler atmalıyız!

TÜGİAD Ankara Başkanı Barış Aydın, bayram öncesi olmasına karşın son günlerde piyasadaki durgunluğun endişe verici olduğunu belirterek, "Bu durgunluğu aşmanın tek yolu var; o da kentsel dönüşümde doğru hamleler atmak. Avrupa'daki modern kentleri iyi etüt

Sivas'ta ki modern hayvan barınağı kısa sürede hizmete geçiyor!

Sivas'ta ki büyük ölçüde inşaatı tamamlanan modern hayvan barınağı yakın zamanda tamamlanıp hizmete geçecek...

Barış Onay Emlak Kulisi'ne konuk oldu!

SkyTurk 360'daki Emlak Kulisi Programına Yapı Endüstri Merkezi Genel Müdürü Barış Onay konuk oldu

Turan Barış Arpacı kimdir Haberi

Turan Barış Arpacı kimdir

Premium lastik segmentinin lideri Türk Pirelli bünyesine deneyimli bir ismi daha kattı. Turan Barış Arpacı, İnsan Kaynakları Direktörü olarak Türk Pirelli’de göreve başladı. 2001 yılında Hacettepe Üniversitesi’nden mezun olan daha sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde ‘İnsan Kaynakları Yönetimi ve Kariyer Danışmanlığı’ üzerine master yapan Arpacı, Almanya'da Marburg ve Münster Üniversiteleri’nde insan kaynakları üzerine çalışmalarda bulundu.  İş hayatına Unicon Danışmanlık A.Ş.’de İnsan Kaynakları Danışmanı olarak başlayan Arpacı, sırasıyla MAN Türkiye A.Ş.’de Eğitim Uzmanı, MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş.’de İnsan Kaynakları Yöneticisi, Mahle Motor Parçaları A.Ş.’de İnsan Kaynakları Direktörü ve son olarak Votorantim Çimento A.Ş.’de İnsan Kaynakları Direktörü görevlerinde bulundu.  İleri düzeyde Almanca ve İngilizce bilen Turan Barış Arpacı, evli ve 1 çocuk babasıdır.  



Kocaeli...