06 / 07 / 2024

Turan Kuruş

Turan Kuruş

Özkuruşlar Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Önder Kuruş, Maşallah Kuruş, Tayfun Kuruş ve Turan Kuruş tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu

Honda NT 1100'e bu ay tek kuruş zam gelmedi! İşte Honda NT1100 9 Kasım 2022 fiyat listesi!

Kendine has tarzıyla touring konforunu ve çevikliği mükemmel buluşturan yeni Honda NT 1100'e bu ay tek kuruş zam gelmedi. Peki Honda NT 1100 fiyatları ne kadar? İşte Honda NT1100 9 Kasım 2022 fiyat listesi...

Kütahya Tavşanlı'daki Tarihi Minare onarılıyor!

Tavşanlı Muhtarı Turan Kuru, minarenin kurtarılması için yoğun gayret sarf ettiğini dile getirerek, tarihi yapının tekrar ihtişamlı günlerine geri dönecek olmasının sevincini yaşadığını kaydetti.

Mehmet Ergün Turan: Dolar kuru konut fiyatına yansır!

Kur sabitken gayrimenkul fiyatlarının ciddi olarak tırmandığını kaydeden TOKİ Başkanı Turan, "Kur, 2.702.75 seviyelerinde dengelenirse bunun yüzde 2-3 mertebesinde konut fiyatlarına yansıması olacaktır" dedi..

Arda Turan Kuruçeşme'de dükkan kiraladı!

Arda Turan, yeni açacağı kafe için kolları sıvadı.Simit Sarayı’nın bazı şubelerine ortak olduğu bilinen Arda Turan, kafe açmaya hazırlanıyor.

1946 yılında Beşiktaş Arnavutköy'de metrekaresi 75 kuruşa arsa satılacakmış!

Reşat Altın 30 lira olduğu 1946 yılında Beşiktaş Palacı Sokak'ta deniz manzaralı 12 bin 90 metrekare arsa metrekaresi 75 kuruştan, 9 bin 675 liraya toptan satılacakmış.

Mehmet Ergün Turan, Konya'da incelemelerde bulundu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, İdarenin yerel yönetimlerle işbirliği halinde yürüttüğü uygulamaları yerinde incelemek ve gerçekleştirilecek projeleri görüşmek amacıyla Konya’ya gitti...

Mehmet Ergün Turan Trabzon Akyazı Spor Kompleksi'ni inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Trabzon Akyazı Spor Kompleksi içerisinde yer alan 2015-2016 yılında maçlarını oynayacağı ve yapımı hızla devam 41 bin 500 kişilik yeni stadyum inşaatında incelemelerde bulundu...

Mehmet Ergün Turan kentsel dönüşüm projelerini yerinde takip ediyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Toplu Konut İdaresi'nin gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projelerini yerinde takip etmek üzere Trabzon'a geldi. TOKİ Başkanı Turan yaptığı konuşmada "Trabzon'da önemli projelerimiz var, dedi.

Mehmet Ergün Turan Akyazı Stadı Projesi'ni inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Akyazı Stadı Projesi sahasında incelemelerde bulunarak çalışmaları takip etti. Ergün, Akyazı Stadı'yla ilgili çalışmaların TOKİ'nin elindeki iş programının da önünde gittiğini belirtti.

Mehmet Ergün Turan: Trabzon TOKİ'den ciddi yatırımlar aldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı'yı ziyaret eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, burada yaptığı açıklamada, kentin önceki yıllarda TOKİ'den ciddi yatırımlar aldığını söyledi.

Mehmet Ergün Turan: Akyazı Stadı, Türkiye'nin ender statlarından biri olacak!

TOKİ'nin Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve diğer kurumlarla gerçekleştiği ortak projeleri yerinde görmek üzere Trabzon'a gelen Turan, Akyazı sahilinde, Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu.

Mehmet Ergün Turan Trabzon'da kentsel dönüşüm ziyaretlerine devam ediyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ‘ kentsel dönüşüm projeleri ’ kapsamında düzenlediği inceleme ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Turan ’ ın yeni durağı memleketi Trabzondu...

Kuruçeşme'de Vakıflar'dan ahşap ev restorasyon karşılığı kiralama işi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü; Beşiktaş Kuruçeşme'de yer alan ahşap ev ve arsayı restorasyon karşılığı 25 yıl süreyle kiraya verilecek. İhalesi 25 Eylül'de yapılacak.

Turan Kuruş Haberi

Turan Kuruş

Özkuruşlar Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Önder Kuruş, Maşallah Kuruş, Tayfun Kuruş ve Turan Kuruş tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu. Özkuruşlar Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri plaza ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özkuruşlar Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Akyazı Caddesi,...