10 / 05 / 2024

Tureks Stone behçe mobilyası

Tureks Stone behçe mobilyası

Havaların soğumasıyla birlikte kış bahçelerine geçiş başlıyor. Tureks Stone, soğuk kış günlerinin keyfini modern ve sıcak kış bahçelerinde çıkarmak isteyenler için birbirinden şık koleksiyonlar sunuyor.

Göktaş Stone Granit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktaş Stone Granit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ayşe Göktaş tarafından kuruldu.

Stone İnternational İnşaat Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone İnternational İnşaat Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Euna Mwaka Kassongo, Francisco Kassongo ve Oliver Kassongo tarafından kuruldu.

Tureks Stone yeni ürünleriyle Cersaie Fuarı’nda!

Dekorasyonda doğal yaşam trendine öncülük eden Tureks Stone, en yeni koleksiyonlarını Cersaie Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Tureks Stone'dan kişiye özel mutfak tasarımı!

Tureks Stone, özel yüzey işleme teknikleriyle ortaya çıkardığı benzersiz ürünlerle mutfakları yeni baştan yaratıyor.

Shining Star Awards Eğlence-Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi düzenlendi!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen “Shining Star Awards Eğlence-Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi” düzenlendi.

Tureks Stone, her stile uygun çözümler sunuyor!

Dekorasyonda doğal ürünleri tercih edenler, Tureks Stone kayrak taşları ile doğanın şaheserlerini yaşam alanlarına taşıyor. Doğadan çıktığı gibi hiçbir işlemden geçirilmeden uygulanan kayrak taşlar, mekanlarınıza renkli ve zengin bir görünüm kazandırıyor.

Kültürpark projesine Behçet Uz'un torunlarından destek!

İzmir'in tarihi ve simgesel mekanlarından Kültürpark'ı yeniden tasarlayarak geleceğe taşıyacak çalışmaları içeren projeye, parkın kurucusu, kentin efsane belediye başkanı Behçet Uz'un torunlarından destek geldi.

Tureks Stone koleksiyonlarıyla Cersaie sahnesinde!

Tureks Stone, Cersaie 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni serilerini de ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Tureks Stone, Skyline koleksiyonu ile mutfaklara vintage esintisi!

Tureks Stone, beyaz ve gri tonları içeren Skyline koleksiyonu ile ferah ve aydınlık mutfaklar yaratıyor. Beş farklı yüzey işleme tekniği ile üretilen Skyline koleksiyonu, sade ve şık görünümü ile algıyı güçlendiriyor.

Yurtbay Seramik Brick Stone yaşam alanlarına derinlik ekliyor!

Desen ve dokularındaki çeşitlilik seramikleri bir sanat eserine dönüştürürken; doğallığı daha fazla yaşam alanlarımızda görmemizi sağlıyor. Brick Stone, uyumlu renkleriyle dikkat çekiyor. Üç boyutlu etkisiyle yaşam alanlarına derinlik ekliyor.

Tureks Stone koleksiyonlarını MARBLE 2016 Fuarı'nda sergiledi!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni koleksiyonu Cell'i de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Tureks Stone ile mutfaklarda bitmeyen bahar tazeliği!

Tureks Stone, özel yüzey işleme teknikleriyle ortaya çıkardığı benzersiz ürünlerle mutfakları yeni baştan yaratıyor. Tureks Stone, bahara yenilenerek girmek isteyenlere 25 muhteşem koleksiyon sunuyor.

Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünyada büyük beğeni kazanan koleksiyonlarının yanı sıra yeni ve özgün serilerini de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Tureks Stone behçe mobilyası Haberi

Tureks Stone behçe mobilyası

Dünyaca ünlü taşlarla modern ve şık mekanlar yaratan Tureks Stone, geniş ürün koleksiyonları ile kış bahçelerine yeni bir anlam katıyor. Soğuk havada içinizi ısıtacak kış bahçelerine özel koleksiyonlar, parlaklığı ve koleksiyon seçenekleri ile göz kamaştırıyor. Doğaya uyumu ile göz dolduran kayrak, Onyx, mermer ve granitler modern görünümün yanı sıra yerden ısıtma sisteminde iyi bir malzeme olma özelliğiyle de dikkat çekiyor. 

Kış bahçelerine özgün ve geleneksel tasarımlar yapmanıza olanak sunan koleksiyonlar, parlaklıklarını uzun süre korumakla birlikte, kolay temizlenme özellikleriyle de güvenli, uzun ömürlü ve kalıcı çözümler sunuyor. Her zevke hitap eden karolar, istenen tüm özel boyutlarda yer ve duvara rahatlıkla...