09 / 05 / 2024

Tureks Stone çin Xiamen mermer taş fuarı

Tureks Stone çin Xiamen mermer taş fuarı

Dünyanın bir çok ülkesine günün modasına uygun ve kaliteli mermer karo, plaka, mozaik gibi ürünleri üstün hizmet kalitesi sunan Tureks Stone, Çin’de düzenlenen Xiamen Uluslararası Mermer & Taş Fuarı’na katıldı..

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Azad Talay tarafından kuruldu.

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Uğuz tarafından kuruldu.

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ghazva Almalki tarafından kuruldu.

Hns Stone Madencilik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hns Stone Madencilik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Enes Furkan Çetinkaya tarafından kuruldu.

Göktaş Stone Granit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktaş Stone Granit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ayşe Göktaş tarafından kuruldu.

Day Stone Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Day Stone Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Duran Ali Yalçın, Ramazan Yalçın ve Tamer Sevil ortaklığında kuruldu.

Bolubeyi Stone İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bolubeyi Stone İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Ahmet Akçakoca tarafından kuruldu.

Reflect Stone Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reflect Stone Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Kartal’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile Burak    Taşdemir  ve Mevlüt Can Adalı kuruldu.

Qaıser Stone İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Qaıser Stone İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin  TL sermaye bedeli  ile MOHAMAD ISSA ve  MOHAMAD JIHAD     MOGHNIE tarafından kuruldu.

Haf Stone Granit Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haf Stone Granit Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Topal ve Aykut Gümüş ortaklığında kuruldu.

Stone İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Görmez tarafından kuruldu.

İnşaat firmalarının tercihi: Afyon beyaz mermeri!

Efesus Stone, doğal taşları işleyerek farklı projelere değer katıyor. En kaliteli mermerlerinden biri olan Afyon beyaz mermeri, inşaat firmaları tarafından tercih ediliyor.

Foam Stone Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foam Stone Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Mustafa Tarrab tarafından kuruldu. 

Tureks Stone çin Xiamen mermer taş fuarı Haberi

Tureks Stone çin Xiamen mermer taş fuarı

32 yıldır Amerika ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın bir çok ülkesine günün modasına uygun ve kaliteli mermer karo, plaka, mozaik gibi ürünleri üstün hizmet kalitesi sunan Tureks Stone, Çin’de düzenlenen Xiamen Uluslararası Mermer & Taş Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.


Geniş ürün yelpazesi ile dikkatleri üzerine çeken Tureks Stone, yurt dışında katıldığı fuarlarla uluslararası pazarda güçlenmeye devam ediyor. 6-9 Mart tarihleri arasında Çin’in Ziamen kentinde dünyanın mermer ve doğal taş sektörünü buluşturan en büyük fuarı Xiamen’de Tureks Stone, göz alıcı doğal taşlarını katılımcılara sergiledi.

40 Türk firmasının katıldığı ve 30 m2 alanda kurulan standı ile Tureks Stone, tasarımları ile yoğun ilgi görürken yabancı yatırımcılar ile de işbirliği yapma fırsatı buldu. Xiamen Fuarı’nın yurtdışında Türk mermerinin tanıtımı için çok önemli bir fuar...