10 / 05 / 2024

Tureks Stone kış bahçesi

Tureks Stone kış bahçesi

Havaların soğumasıyla birlikte kış bahçelerine geçiş başlıyor. Tureks Stone, soğuk kış günlerinin keyfini modern ve sıcak kış bahçelerinde çıkarmak isteyenler için birbirinden şık koleksiyonlar sunuyor.

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Uğuz tarafından kuruldu.

Rosso Stone And House Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosso Stone And House Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Kürşat Koç ve Zafer Çınar ortaklığında kuruldu.

Day Stone Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Day Stone Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Duran Ali Yalçın, Ramazan Yalçın ve Tamer Sevil ortaklığında kuruldu.

Reflect Stone Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reflect Stone Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Kartal’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile Burak    Taşdemir  ve Mevlüt Can Adalı kuruldu.

Stone Turizm Seyahat Kuaförcülük Limited Şirketi kuruldu! 

Stone Turizm Seyahat Kuaförcülük Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yüksel tarafından kuruldu. 

Golden Stone Dekorasyon İnşaat Hayvancılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Stone Dekorasyon İnşaat Hayvancılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Tezcan tarafından kuruldu...

Emma Stone Beverly Hills'teki evini satıyor!

Emma Stone, Beverly Hills'te bulunan lüks evini satışa çıkardı. Daha büyük bir yere geçmek isteyen Stone, evi için 3.8 milyon dolar istiyor.

Spına Stone Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Spına Stone Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lütfü    Gün tarafından kuruldu. 

Sharon Stone'un Hollywood'daki 16 milyon dolarlık malikanesi!

ABD'li sinema oyuncusu Sharon Stone, Hollywood'da 16 milyon dolarlık malikanede oturuyor. Stone'un evini Türk halıları süslüyor.

Kökten Stone Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kökten Stone Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İdris Kökten tarafından kuruldu. 

Tureks Stone yeni ürünleriyle Cersaie Fuarı’nda!

Dekorasyonda doğal yaşam trendine öncülük eden Tureks Stone, en yeni koleksiyonlarını Cersaie Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Tureks Stone'dan kişiye özel mutfak tasarımı!

Tureks Stone, özel yüzey işleme teknikleriyle ortaya çıkardığı benzersiz ürünlerle mutfakları yeni baştan yaratıyor.

Stone Proje Yönetimi Ve Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone Proje Yönetimi Ve Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Armin Mokarrami imzasıyla kuruldu.

Tureks Stone kış bahçesi Haberi

Tureks Stone kış bahçesi

Dünyaca ünlü taşlarla modern ve şık mekanlar yaratan Tureks Stone, geniş ürün koleksiyonları ile kış bahçelerine yeni bir anlam katıyor. Soğuk havada içinizi ısıtacak kış bahçelerine özel koleksiyonlar, parlaklığı ve koleksiyon seçenekleri ile göz kamaştırıyor. Doğaya uyumu ile göz dolduran kayrak, Onyx, mermer ve granitler modern görünümün yanı sıra yerden ısıtma sisteminde iyi bir malzeme olma özelliğiyle de dikkat çekiyor. 

Kış bahçelerine özgün ve geleneksel tasarımlar yapmanıza olanak sunan koleksiyonlar, parlaklıklarını uzun süre korumakla birlikte, kolay temizlenme özellikleriyle de güvenli, uzun ömürlü ve kalıcı çözümler sunuyor. Her zevke hitap eden karolar, istenen tüm özel boyutlarda yer ve duvara rahatlıkla...