26 / 07 / 2024

turgay inşaat Melisa 2 Rezidans

turgay inşaat Melisa 2 Rezidans

Satış ve Pazarlama Koordinatörü Selçuk Sukas 7/24 kamera takip sistemi, her villanın yerden ısıtma, gibi teknik özelliklerin yeni lansmana çıkaracakları Melisa 2 Rezidans olduğunu belirtti.

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Bülent Gökdemir ve İmdat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

İnşaatı duran Karşıyaka Stadı için Ankara'ya heyet gidecek!

Açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için Turgay Büyükkarcı geniş bir heyetle Ankara'ya gitmeyi planlıyor. 

Döşemealtı Hipodromu'nun inşaat ruhsatları alındı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Antalya'nın Döşemelatı ilçesinde hayata geçirilen Döşemealtı Hipodromu'nun ihalesi gerçekleşti. Hipodrumun inşaat ruhsatlarını Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç imzaladı.

Ege Turgay İnşaat Taahhüt Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Turgay İnşaat Taahhüt Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turgay Özer, Tuğrul Özer ve Kemal Özer tarafından 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Turgutlu Atık Su Arıtma Tesisi inşaatında son durum!

TURGUTLU Belediye Başkanı Turgay Şirin, Atık Su Arıtma Tesisi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Şirin, “Hem bugünümüze hem de yarınımıza suyuyla da çok daha kaliteli ve sağlıklı bir yaşam sunacağız” dedi.

Konya'da inşaat çalışanları bir araya geldi!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, inşaat sektörü çalışanları tek çatı altında bir araya geldi. Derneğin yönetim kurulu başkanlığına getirilen Turgay Yalçın açıklamalarda bulundu.

Şarkışla Atık Su Arıtma Tesisi'nin inşaatı başladı!

Ahmet Turgay Oğuz. Cemel Belediyesi ve Gürçayır Belediyesi ile İller Bankasının Belediyelerin Su ve Kanalizasyon Altyapı Projesi desteğiyle yapımına başlanan atık su arıtma tesisi ve kısmi kanalizasyon inşaatında incelemelerde bulundu.

Turgay Tanes: İnşaat sektörü yüzde 8 büyüdü!

ABD ve AB'de inşaat, konut ve gayrimenkul sektörü faaliyetlerinde dip sonrası yeniden durağanlaşma ve bazı faaliyetlerde gerilemeler görüldü

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

turgay inşaat Melisa 2 Rezidans Haberi

turgay inşaat Melisa 2 Rezidans

Melisa 2 Rezidans ve Hazeren Villaları ile ilgili açıklamalar  Sukas, Mudanya Güzelyalı'da 4800 metreyaptı. Hazeren Villaları'nın Nilüferköy'de 2600 Hk kare arsa içerisinde inşaasına başladıkları 6 metrekare arsa içerisinde kurgulanmış 5 adet HT blok 96 daireden oluşan Melisa 2 Rezidance'ın bağımsız villadan oluştuğunu, her bir villanın lSukas ,ja bölgede fark oluşturucak niteliklere sahip 520 metrekare arsada 240 metrekare taban alanı olan olduğunu belirtti. Muhteşem deniz manzaralı projede triplex villalar olduğunu belirten Sukas, her villanın ba- 7/24 güvenlik, 7/24 kamera takip sistemi, açık ve kağımsız havuz, bahçe ve 2 araçlık otoparkı bulunduğunu palı otopark, fitness center, yetişkin ve çocuk havuzu, Inşaat'tan bistro, cafeterya, seyir terasları, yürüyüş alanları, deniz manzaralı piknik alanları, büyük ölçekli çocuk alanları, çocuklar için mini basketbol sahası, sauna,...