08 / 05 / 2024

Turgun Demiroğlu

Turgun Demiroğlu

Avusturya-Türk işbirliğiyle kurulan Nissa İnşaat’ın Bahçeşehir’ deki projesi, Avusturya’dan, Finlandiya’ya, Rusya’dan Dubai’ye kadar dünya vatandaşlarına ev sahipliği yapacak. Turgun Demiroğlu, “Burası Birleşmiş milletler oldu” dedi...

Demiroğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Demiroğlu tarafından kuruldu.

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Bilişim Custom İnşaat Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilişim Custom İnşaat Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Demiroğlu tarafından kuruldu.

Trem Gıda İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bulgurlu Şubesi açıldı!

Trem Gıda İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bulgurlu Şubesi Üsküdar'da Sabri Demiroğlu tarafından açıldı.

Uzsd Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Uzsd Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gönül Demiroğlu ve Umut Zorer ortaklığında kuruldu.

Global Gk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Global Gk Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şükrü İlkel, Fuat Turgut Demiroğlu ve Mustafa Erol Bircanoğlu ortaklığında kuruldu. 

Demiroğlu Şehircilik Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Şehircilik Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi dün Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onurcan Demiroğlu tarafından kuruldu.

Szr Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Szr Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sezer Demiroğlu tarafından 30 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta kuruldu.

Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Alim Emre Demiroğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Demiroğlu Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Demiroğlu Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi Caddesi' nde açıldı.

Elazığ'da çığ düştü!

Elazığ Palu ilçesinde donan su borularını onarmaya çalışan kişi, üzerine çığ düşmesi sonucu hayatını kaybetti. dağın eteğindeki donan su borularını onarmaya çalışan Remzi Demiroğlu (25), dağdan gelen çığın altında kaldı...

Nissa İnşaat, Beşiktaş'ta kentsel dönüşüme ne zaman başlayacak?

Nissa İnşaat'ın patronu Turgut Demiroğlu, Nissa O2 Residence ve Beşiktaş kentsel dönüşüm projesindeki son durumu Emlakkulisi.tv'ye açıkladı... Nissa O2 ne zaman teslim edilecek, yaşam ne zaman başlayacak? Beşiktaş'a ilk kazma ne zaman vurulacak?

Turgun Demiroğlu Haberi

Turgun Demiroğlu

Avusturya-Türk işbirliğiyle kurulan Nissa İnşaat’ın Bahçeşehir’deki projesi, Avusturya’dan, Finlandiya’ya,  Rusya’dan Dubai’ye kadar dünya vatandaşlarına ev sahipliği yapacak. Turgun Demiroğlu, “Burası Birleşmiş milletler oldu” dedi.



Avusturya-Türk ortak işbirliğiyle 2014 Haziran’ında tamamlanması planlanan Nissa 02 Residence, mütekabiliyet sonrası Bahçeşehir’de yabancıların en çok tercih ettiği projeler arasında. Nissa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Demiroğlu, projenin Atatürk Havalimanı’na ve yeni havaalanına yakınlığıyla yabancıların dikkatini çektiğini belirterek, “Avusturya, Finlandiya, İngiltere, Fransa, Türkmenistan, Rusya, Dubai, Lübnan ve Katar’dan yatırımcılar projeden rezidans satın aldı. Nissa O2 Residence, tam bir birleşik milletler oldu” diye yorum yaptı. 


ŞİMDİDEN YÜZDE 40’LIK PRİM YAPTI 


100 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen projede fiyatların 350 bin TL’den başlayarak 900 bin TL’ye kadar yükseldiğini, KDV oranının ise yüzde 1 olduğunu vurgulayan Demiroğlu, Nissa 02 Residence’nin satışa...