02 / 05 / 2024

Turgut Dabakoğlu

Turgut Dabakoğlu

Yeditepeli Restorasyon Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Turgut Dabakoğlu ve Bülent Tuncay ortaklığıyla 12 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Üsküdar, Bahçelievler Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda kuruldu.

Aceroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aceroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Reçber ve İbrahim Turgut tarafından kuruldu.

Asersan İnşaat Elektronik Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asersan İnşaat Elektronik Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Serdar Dabakoğlu tarafından kuruldu.

TOKİ Sakarya projesinde başvurular 23 Mart'ta başlıyor!

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Akpınar mahallesinde inşa edilecek olan toplu konutlar için ön başvuru sürecinin 23 Mart Pazartesi günü başlayacağını açıkladı...

Hendek Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Hendek Belediyesi Eylül ayı olağan toplantısı Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda imar maddeleri görüşülüp karara bağlandı.

Tahir Tellioğlu'nun acı günü! Kardeşi Turgut Tellioğlu vefat etti!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İnşaat Müteaahhitleri Meclisi Başkanı Tahir Tellioğlu'nun kardeşi Turgut Tellioğlu vefat etti.

Kaptanoğlu Mobilya İnşaat Plastik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaptanoğlu Mobilya İnşaat Plastik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Kaptanoğlu tarafından kuruldu.

Global Gk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Global Gk Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şükrü İlkel, Fuat Turgut Demiroğlu ve Mustafa Erol Bircanoğlu ortaklığında kuruldu. 

Turgut Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Turgut Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi Kaya Turgut, Mehmet Tunç Turgut, Haluk Salkım, Fatoş Kılıç Bıçakcıoğlu ve Şaban Erdikler ortaklığından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mimar Turgut Cansever anıldı!

Mimar Turgut Cansever, Uluslararası Gençlik Derneğince (UGED) düzenlenen etkinlikle İstanbul'da anıldı. Etkinliğe mimar Mehmet Osmanoğlu ile Arka Kapak Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Yunus Emre Tozal konuşmacı olarak katıldı.

Karadeniz Vinç İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Vinç İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Turgut Berberoğlu tarafından 400 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu.

NS Sadıkoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NS Sadıkoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enes Ekrem Sadıkoğlu ve Turgut Akyüz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Ataşehir, İnönü Mahallesi, Kayışdağı Caddesi'nde kuruldu.

Turgut Dedeoğlu'ndan Ortahisar'daki dönüşüme destek sözü!

Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, İller Bankası Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Dedeoğlu, İller Bankası'ndan Trabzon'da finanse edilen birçok projenin bitirildiğini ve bazılarında ise çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Turgut Dabakoğlu Haberi

Turgut Dabakoğlu

Yeditepeli Restorasyon Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Turgut Dabakoğlu ve Bülent Tuncay ortaklığıyla 12 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Üsküdar, Bahçelievler Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda kuruldu. 


Yeditepeli Restorasyon Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, karma ve/veya özel bütçeli kamu daireli, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, rekonstrüksiyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek.b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi...