02 / 05 / 2024

Turgut Demiroğlu Dubai Nissa O2 residence

Turgut Demiroğlu Dubai Nissa O2 residence

Nissa İnşaat'ın patronu Turgut Demiroğlu, Nissa O2 Residence ve Beşiktaş kentsel dönüşüm projesindeki son durumu Emlakkulisi.tv'ye açıkladı... Nissa O2 ne zaman teslim edilecek, yaşam ne zaman başlayacak? Beşiktaş'a ilk kazma ne zaman vurulacak?

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Demiroğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Demiroğlu tarafından kuruldu.

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Bilişim Custom İnşaat Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilişim Custom İnşaat Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Demiroğlu tarafından kuruldu.

Aceroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aceroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

Trem Gıda İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bulgurlu Şubesi açıldı!

Trem Gıda İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bulgurlu Şubesi Üsküdar'da Sabri Demiroğlu tarafından açıldı.

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli’de Sinan Tokmakçıoğlu tarafından açıldı.

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Reçber ve İbrahim Turgut tarafından kuruldu.

Uzsd Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Uzsd Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gönül Demiroğlu ve Umut Zorer ortaklığında kuruldu.

TOKİ Sakarya projesinde başvurular 23 Mart'ta başlıyor!

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Akpınar mahallesinde inşa edilecek olan toplu konutlar için ön başvuru sürecinin 23 Mart Pazartesi günü başlayacağını açıkladı...

Hendek Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Hendek Belediyesi Eylül ayı olağan toplantısı Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda imar maddeleri görüşülüp karara bağlandı.

Tahir Tellioğlu'nun acı günü! Kardeşi Turgut Tellioğlu vefat etti!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İnşaat Müteaahhitleri Meclisi Başkanı Tahir Tellioğlu'nun kardeşi Turgut Tellioğlu vefat etti.

Turgut Demiroğlu Dubai Nissa O2 residence Haberi

Turgut Demiroğlu Dubai Nissa O2 residence


Nissa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Demiroğlu, Nissa O2 Residence projesiyle boy gösterdiği Dubai emlak fuarında Emlakkulisi.tv kamerasına önemli açıklamalar yaptı...


Turgut Demiroğlu, Dubai Cityscape Global 2014 emlak fuarına katılmaya daha önce Mayıs 2014'te yer aldıkları Dubai emlak fuarında karar verdiklerini belirterek fuara katılan Türk firmalarının mutlu olduğunu söyledi.


Turgut Demiroğlu'nun açıklamalarını izlemek için tıklayın!