16 / 05 / 2024

Turgut Hamzaçebi inşaat mühendisi

Turgut Hamzaçebi inşaat mühendisi

Türkiye genelinde yaşanan inşaat sektörü ile ilgili sıkıntıları değerlendiren Turgut Hamzaçebi, sektörde güven kaybı yaşandığını belirterek, sebebinin marka olmuş firmaların müşterileri mağdur etmesinden kaynaklandığını söyledi.

Konut piyasasında tehlike çanları çalıyor! 56 ülke arasında konut fiyatlarında en çok artış Türkiye'de oldu!

İnşaat Mühendisi Turgut Hamzaçebi, ülke genelinde inşaat sektörünün önemine değinerek 56 ülke içinde konut fiyatlarının en çok arttığı ülkenin Türkiye olduğunu açıkladı. 

E Mühendislik Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Mühendislik Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ata Hamzaçebi tarafından kuruldu.

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden 70.5 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, Yeşilyurt İlçesi Turgut Özal (Çilesiz) Mahallesi Riskli Alan sınırları içerisinde 70 milyon 576 bin 516 TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Hamza Dağ'dan Aykut Erdoğdu'ya kaçak inşaat eleştirisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun kaçak inşaat iddialarına yanıt vermesini istedi...

Müteahhi̇t ile arsa sahibi̇ arasındaki̇ inşaat sözleşmesi̇ni̇n üçüncü kişilere etkisi!

Avukat Taha Hüseyin Çebi müteahhi̇t ile arsa sahibi̇ arasındaki̇ inşaat sözleşmesi̇ni̇n üçüncü kişilere etkisi ile ilgili bir makale kaleme aldı.

Ahc Yol Yapım İç Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahc Yol Yapım İç Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Hamzaçebi tarafından kuruldu.

Akif Hamzaçebi maketten konut satışı mağdurları için araştırma önergesine destek istedi!

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, maketten konut satışı mağdurları için araştırma önergesine destek istedi...

Ahmet Nur Çebi: 100 milyon dolarlık inşaat 168 milyon dolara bitti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "100 milyon dolarlık inşaat 168 milyon dolara bitti" dedi...

Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)/Türkiye-Güney Afrika İş Konseyi Başkanı ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu yaptığı açıklamada "Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir" dedi.

 A Çebi İnşaat Madencilik Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 A Çebi İnşaat Madencilik Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Uçmak ve Emrah Davulcu ortaklığında kuruldu. 

Bayraklı Şehir Hastanesi inşaatının yüzde 30'u tamam!

Bayraklı Şehir Hastanesi inşaatının yüzde 30'unun tamamlandığını ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, hastane inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini, çalışmaların birçok şeyi gösterdiğini söyledi.

Hamza Can: İnşaat sektörü canlandı!

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Başkanı Hamza Can, inşaat sektöründeki gelişmeleri anlattı. Can, sektörün canlandığını belirtti.

Turgut Reis Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turgut Reis Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Savut tarafından kuruldu.

Turgut Hamzaçebi inşaat mühendisi Haberi

Turgut Hamzaçebi inşaat mühendisi

Türkiye genelinde yaşanan sektörle ilgili sıkıntıları değerlendiren Turgut Hamzaçebi, sektörde güven kaybı yaşandığını belirterek, sebebinin marka olmuş firmaların müşterileri mağdur etmesinden kaynaklandığını söyledi. 



Türkiye genelinde yaşanan sektörle ilgili sıkıntıları değerlendiren Turgut Hamzaçebi, "Bilindiği gibi oluşturduğu katma değer ve istihdam olanaklarıyla inşaat sektörü ülke ekonomilerinde kaldıraç görevi üstlenmektedir. Yüzlerce meslek dalını ilgilendiren, istihdam ve üretim sürecini büyük ölçüde etkileyen. 200 den fazla alt sektörü harekete geçirme özelliği olan bu sektör ekonomide de lokomotif sektör rolünü oynamaktadır" dedi. 



Seçim süreci sektörü olumsuz etkiledi 

Yaşanan yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinin sektörü olumsuz etkilediği ifade eden Hamzaçebi, "Bu süreçte bazı projelerin durma noktasına geldiğine şahit olmaktayız. Bıı yıl seçimlere endekslenen ülkemizde ekonomi açısından sıkıntılı bir süreç de başlamıştır. Doğal olarak ekonominin lokomotifi inşaat sektörü de bu...