24 / 05 / 2024

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarıi turgutlu yol çalışmaları

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarıi turgutlu yol çalışmaları

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve iş makineleri tarafından son dönemde yoğun bir şekilde sürdürülen yol yapım ve yenileme çalışmaları kapsamında Ergenekon Mahallesi'nin doğu kısmında yeni bir çalışmaya başlandı.

Turgutlu Belediyesi'nden 4 taksitle satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

Turgutlu Belediyesi'nden satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 912,60 metrekare alana sahip.

Turgutlu Belediyesi Manisa'da 4 iş yeri satacak! 

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmit Belediyesi o bina için istinat duvarı örüyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri temeli kayan Karadeniz Apartmanı’nın güvenliğinin sağlanması amacıyla istinat duvarı örüyor.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Turgutlu Belediyesi eski hizmet binası restore ediliyor!

Manisa'daki Turgutlu Belediyesi eski hizmet binasında başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlanıyor.

Nazilli Belediyesi yeni imar yolları için çalışıyor!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Şehzadeler Belediyesi'nin çevre düzenleme çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ova yolları bakım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Turgutlu Belediyesi Kent Müzesi açıldı!

Turgutlu’nun en önemli yapıları arasında yer alan Üzümcü Konağı, tadilat ve yenilemeyle Turgutlu Belediyesi Kent Müzesi olarak açıldı.

Turgutlu Belediyesi eski hizmet binası restore ediliyor!

Restorasyon çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Belediyesi eski hizmet binasını da restore ediyor.

Manisa Turgutlu Spor Salonu tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi'nin ortaklaşa olarak hayata geçirdiği Turgutlu Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu tamamlanıyor

Manisa Turgutlu'da sokaklar yenileniyor!

Turgutlu Belediyesi Kurtuluş'taki Osman Öztaş Sokak yolunu yeniliyor. Çanlışmalara başlaya belediye parke ve peysaj çalışmalarıyla da sokağı yeniden inşa edecek.

Akdeniz Belediyesi'nden Çilek Mahallesi'nde imar atağı!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 65 mahallesinde belirlenen ihtiyaca göre yeni imarlı yol açma çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, son olarak Çilek Mahallesinde yeni imarlı yolların açma çalışmalarını gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarıi turgutlu yol çalışmaları Haberi

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarıi turgutlu yol çalışmaları

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve iş makineleri tarafından son dönemde yoğun bir şekilde sürdürülen yol yapım ve yenileme çalışmaları kapsamında Ergenekon Mahallesi'nin doğu kısmında yeni bir çalışmaya başlandı. Çalışma ile imar planlarında belirlenen sınırlar dâhilinde yeni bir yol açılarak bölge konut inşaatlarına ve yerleşime hazır hale getiriliyor. Göreve geldikleri günden bu yana şehrin büyüme istikametlerine göre birçok yeni yol açtıklarını ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Yol kaplamalarına yani asfalt ve parke taşı çalışmalarına olduğu kadar imar planlarında belirlenen yolların açılmasına da önem veriyoruz. Bu anlamda ilçemizin giderek büyüyen iki mahallesi olan Ergenekon ve Selvilitepe'de birçok yeni yol açtık. Bunlar aslında hemen görünmeyen ama bir şehrin geleceğinin planlanması ile ilgili çok önemli çalışmalar. 


Özellikle Turgutlu gibi nüfusu...