02 / 05 / 2024

turgutlu belediyesi

turgutlu belediyesi

Turgutlu Belediyesi, bir süre önce çıkan yangında büyük zarar gören Turan Mahallesi muhtarlık binasını yepyeni bir görünüme kavuşturdu.

Manisa Turgutlu Üzümcü Konağı'nda restorasyon çalışmaları başladı!

Turgutlu Belediyesi tarafından Kent Müzesi’nin oluşturulacağı ilçenin sembolik mekanlarından olan tarihi Üzümcü Konağı’nda restorasyon hazırlıkları için ilk adım atılarak, bina içerisindeki eşyaların tahliyesine başlandı.

Turgutlu'da okullar yenileniyor!

TURGUTLU Belediyesi, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte okul binalarında başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri, "eğitime destek" anlayışı kapsamında iki okulda daha boya çalışmasına başladı.

Turgutlu Belediyesi arıtma tesisi alanını Maski'ye mi devrediyor?

TURGUTLU Belediyesi şehir meclisi, gündem maddelerini görüşmek üzere salı günü saat 20.00'da Belediye Meclis salonunda toplanıyor. Belediye Başkanı Turgay Şirin'e bazı konularda yetki verilecek.

Turgutlu'da yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilmekte olan yol yapım, tamirat ve yenileme çalışmalarına Turgutlu ilçesinin Özyurt ve Selvilitepe Mahallesi'nde devam ediliyor.

Turgutlu Belediyesi'nden 4 taksitle satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

Turgutlu Belediyesi'nden satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 912,60 metrekare alana sahip.

Belediye o ilçede zemin+batar katlı iş yeri iş yeri satacak! 

Turgutlu Belediyesi, Manisa Turgutlu'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Zemin+batar katlı iş yeri 903,90 metrekare alana sahip.

Turgutlu Belediyesi Manisa'da 4 iş yeri satacak! 

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri 31 Mayıs'ta sona eriyor!

Turgutlu Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü, Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri’nin ilk taksit ödemeleri hakkında duyuru yaptı. Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit ödemeleri 31 Mayıs'ta sona eriyor.

Turgutlu Belediyesi eski hizmet binası restore ediliyor!

Manisa'daki Turgutlu Belediyesi eski hizmet binasında başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlanıyor.

Manisa Turgutlu'ya köprülü kavşak geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu'ya kazandıracağı köprülü kavşak projesine yapılan itirazlar reddedildi.

Manisa Turgutlu Çok Amaçlı Salon'da sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Turgutlu Avşar Mahallesi’nde hayata geçirdiği çok amaçlı salon ve düğün salonunda son aşamaya gelindi.

Turgutlu Belediyesi Kent Müzesi açıldı!

Turgutlu’nun en önemli yapıları arasında yer alan Üzümcü Konağı, tadilat ve yenilemeyle Turgutlu Belediyesi Kent Müzesi olarak açıldı.

Turgutlu Belediyesi eski hizmet binası restore ediliyor!

Restorasyon çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Belediyesi eski hizmet binasını da restore ediyor.

Manisa Turgutlu Spor Salonu tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi'nin ortaklaşa olarak hayata geçirdiği Turgutlu Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu tamamlanıyor

Manisa Turgutlu projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü yatırımlarına devam ediyor, bu kapsamda Turgutlu'da hayata geçirilecek yatırımlar masaya yatırıldı.

Manisa Turgutlu'da sokaklar yenileniyor!

Turgutlu Belediyesi Kurtuluş'taki Osman Öztaş Sokak yolunu yeniliyor. Çanlışmalara başlaya belediye parke ve peysaj çalışmalarıyla da sokağı yeniden inşa edecek.

turgutlu belediyesi Haberi

turgutlu belediyesi

Turan Mahallesi muhtarlık binası, bir süre önce çıkan yangında büyük ölçüde zarar görmüş; hemen sonrasında da belediye ekipleri tarafından zararın giderilmesi adına çalışmalara başlanmıştı. Yangının ardından ilk olarak binanın temizliği yapıldı ve sonrasında da gerekli tadilat çalışmalarıyla birlikte bina boyandı. Muhtarlık İşleri Müdürü Aydın Lenger de Muhtar Avni Gürel’i yenileme çalışmalarında sona gelinen binada ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Turgutlu Belediyesi’nin maddi ve manevi desteğini aldığını, bu anlamda da büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Muhtar Gürel, “Yangın anından itibaren başta Belediye Başkanımız Turgay Şirin olmak üzere tüm belediye yetkilileri yanımızda oldular ve hemen sonrasında da binanın tadilatı ile ilgili çalışmalara başlandı. Çalışmalar kısa sürede bitecek. Bu anlamda Belediye Başkanımız Sayın Turgay Şirin’e ve tüm ekibine çok teşekkür ediyorum....