07 / 05 / 2024

türik 2016 Çankırı konut satış verileri

türik 2016 Çankırı konut satış verileri

TÜİK Başkanlığı "Konut Satış İstatistikleri, Nisan 2016" konulu haber bültenini açıkladı. Çankırı'da konut satışları 2016 Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 21,5 azalarak 186 oldu.

TOKİ'den Çankırılılara 806 konutluk 3 yeni proje müjdesi! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 81 ilde hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekimlerine Pazartesi günü itibarıyla başlamıştı. Çankırılıların da yüzünü güldüren TOKİ, Çankırı'da 806 konutluk 3 yeni proje in

Çankırı Belediyesi 4 arsayı satıyor! 1.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Çankırı Belediye Başkanlığı, Çankırı ili, Merkez ilçesi, Karataş, Karatekin ve Abdul Halik Renda mahallelerinde yer alan 4 arsayı satıyor. İşte arsaların fiyatları ve diğer tüm detaylar...

5 soruda TOKİ Çankırı Sosyal Konut Projesi 2022! Çankırı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Çankırı konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Çankırı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Çankırı Çerkeş için acele kamulaştırma kararı!

Çankırı ili, Çerkeş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Çankırı Çerkeş için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31537 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çankırı Korgun ve Ilgaz için acele kamulaştırma kararı!

Çankırı ili, Korgun ve Ilgaz sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Çankırı Korgun ve Ilgaz için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çankırı'da arazi kavgası: 1 ölü!

Çankırı'nın Bayramören ilçesinde bir kişi, arazi meselesi nedeniyle tartıştığı akrabasını tüfekle vurdu...

Çankırı ve Kastamonu için acele kamulaştırma kararı!

Çankırı ve Kastamonu illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çankırı için acele kamulaştırma kararı!

Çankırı ili Yapraklı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çankırı Çerkeş'teki tarihi yapılar restore edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çankırı Çerkeş'te yeni çarşı, konut ve iş yeri projesi, yeni hayvan pazarı projesi, 4. Murat hamamı ve koruma alanındaki eski iş yerlerini sağlıklaştırma projelerine ilişkin çalışmaları yerinde inceledi.

Çankırı için acele kamulaştırma kararı!

Çankırı ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Çankırı'da acele kamulaştırma kararı!

Çankırı ili Kurşunlu ve Şabanözü ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Çankırı için acele kamulaştırma kararı!

Çankırı'da yer alan bazı taşınmazlar için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

 Çankırı orta alt gelir son başvuru tarihi 2019!

Çankırı orta alt gelir son başvuru tarihi 2019 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konut sayısı 98.

türik 2016 Çankırı konut satış verileri Haberi

türik 2016 Çankırı konut satış verileri

TÜİK Başkanlığı "Konut Satış İstatistikleri, Nisan 2016" konulu haber bültenini açıkladı. TÜİK Kastamonu Bölge Müdürü Sevgi Altınbaş tarafından verilen bilgiye göre; Türkiye'de 2016 Nisan ayında 106 bin 348 konut satıldı Türkiye genelinde konut satışları 2016 Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %10,9 oranında azalarak 106 348 oldu. 


Türkiye genelinde ilk defa satılan konut sayısı bir önceki yılın aynı ayına göre % 10,8 azalarak 46 908 oldu. Toplam konut satışları içinde ilk satışın payı %44,1 oldu. Türkiye genelinde ikinci el konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre % 10,9 azalış göstererek 59 440 oldu. Yabancılara yapılan konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre % 14,4 azalarak 1 581 oldu. Nisan ayında Irak vatandaşları Türkiye'den 276 konut satın...